Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kalibra nyk. MistyKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 01.2018
Koko: n. 43 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: kaikille ystävällinen ja iloinen

8.10.2019

Yhteistyö on voimaa. Kun kunnalliselle tarhalle tulee joku kiva koira ja tämä koira ei millään löydä kotia eikä tilat meinaa riittää, niin yksityiset tarhat tulevat avuksi. Joka kuukausi Penkta Koja tarhan tytöt suuntaavat Joniskeksen kaupunkiin hakemaan kunnalliselta tarhalta koiria itselleen uutta, parempaa elämää etsimään. Sellainen tapaus olen minä. Tyttöjä harmittaa ja kiukuttaa, että minunlaiseni täydelliset, kivat, nuoret koirat ovat joillekin ihmisille täysin tarpeettomia ja arvottomia.

Kesästä 2019 lähtien kotini on ollut yksityinen tarha ja siellä minun kanssa ulkoillaan ja leikitään mahdollisuuksien mukaan. Olen valmis valloittamaan maailman!

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-