Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kiwi nyk. MochaKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 01.2018
Koko: n. 30 cm, 6 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: rohkea, ystävällinen

T18.4.2020

Hups, justiinsa kun minun tarha oli ihan tyytyväinen tähän koronavirusajan kriisikontrolliin, niin meitä pikkukoiria alkoi löytyä joka kulmalta. Kai se niin on, kun ihmisillä on hätä niin heidän koirillaan on kanssa hätä. Ihmisiltä loppuu työt, rahat, toivo. Joidenkin mielestä koirat ovat vaarallisia, koska levittävät koronavirusta. Ota siitä nyt selvää.

Minun tarha ei ota vastaan vieraita koronavirusvaarasta johtuvan karanteenin aikana suojellakseen työntekijöiden terveyttä ja adoptiot on myös jäädytetty. Tänä odottavana aikana he ei mitenkään haluttaisi ottaa tarhalle lisää koiria, koska ymmärrettävästi tarhan seinät eivät ole kumiset. Ihmisiä, jotka haluavat luopua koirastaan, pyydetään olemaan kärsivällisiä, lähettämään kuvia koirasta ja autetaan heitä etsimään koiralle uusi koti. Mutta minkäs teet, kun kadulta löytyy hylättyjä koiria niin tarha on heidän paikka. Tarhalle on tullut paljon uusia koiria, seinät rutisee ja meitä valmiita koiria pitäisi saada oman kodin lämpöön. Tulin tarhalle joulukuussa 2019 ja eiköhän täällä istuminen jo riittäisi. Onneksi pääsin kotihoitoon ja vapautin paikkani uudelle apua tarvitsevalle. Nyt haluaisin löytää oman kodin, jotta kotihoitopaikkani vapautuisi seuraavalle koiruudelle, joka on tullut tarhalle, sirutettu, rokotettu, odottanut karanteeniajan, steriloitu, parannettu, valmis pulla uunista ulos. Kumpa adoptioperheet tietäisivät, miten tärkeitä he ovat tässä hylättyjen koirien kierteessä.

Minut lähetettiin erikoiseläinlääkärin luokse ja takajalan polvi leikattiin, koska minulla oli patellaluksaatio, eli polvilumpion sijoiltaanmeno. Aika yleinen juttu pikkukoirilla ja toipumisennuste on hyvä. Olen ylpeä tarhastani, joka ei ikinä säästä rahoja koirien terveydessä.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-