Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Klyksmas nyk. Kalle KOTIUTUNUT

Syntymäaika/ Ikä arvio: 10.2017
Koko: n. 60 cm (18 kg)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: rohkea, utelias

3.1.2020

Tulin tarhalle 17.9.2019 suoraan kadulta. Tarhan tytöt yrittävät arvailla, mikä menneisyyteni olisi. Olin aika rohkea tarhan sisätiloissa liukkailla lattioilla, joten voi olla, että olen asunut sisätiloissa. Osaan istua ja antaa tassua. Olen utelias, rohkea, iloinen veitikka.

Onko joku ottanut minut pentuna erikoisten silmieni takia? Sitten olen kasvanut liian isoksi ja vaatinut liikuntaa ja tekemistä? Onko minut hylätty kotioloista kadulle?

Minun menneisyydessäni on paljon kysymysmerkkejä. Ehkä tärkeintä on, että tulevaisuuteni olisi täynnä rakkautta, lenkkeilyä, koulutusta ja hyvää ruokaa!

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-