Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kodas ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ Ikä arvio: 11.2018
Koko: n. 45-50 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: leikkisä, rohkea

4.8.2020

Tulin toukokuussa tälle tarhalle sellaiselta yksityiseltä koiranpelastajalta. Minut oli löydetty maaseudulta huitelemasta. Jollekin jäänyt vähän ylijäämäkoiria. Asun täällä tarhalla Raja-tytön kanssa samassa häkissä ja olemme parhaita kavereita. Samanlaisia peruspentuja, iloisia, leikkisiä. Minä olen ehkä enemmän noiden pallojen ja lelujen perään kuin Raja. Olen täysin valmis omaan perheeseeni, jossa voi olla muita koiria ja vaikka lapsiakin minulle palloa heittämässä.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-