Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Kuba ♀ leikattu

Koko: n. 45 cm
Ikä: arviolta n. 7 vuotta
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: ihana tyttönen, joka rakastaa ihmisen huomiota

29.1.18

Nyt on vuosi vierähtänyt jo tarhalla! Minun ystäväni Pinciukas on nykyisin Pinocchio ja asuu ihanan perheen luona Suomessa. Kuulemma oikeaan koiranelämään kuuluu lenkki metsässä omistajan kanssa ja päivänokoset sohvalla koirakamun kyljessä. Minä haaveilen sellaisesta tosi paljon. Nyt tyydyn hypiskelemään ketjun päässä ja nauttimaan niistä harvoista hetkistä, jolloin tarhan ihanat tytöt pääsevät rapsuttamaan meikäläistä kaikkien meidän satojen koirien haukkuessa.

Minä ja Pinoccio otettiin talteen sellaisesta mökistä omistajan kuollessa. Olemme pihakoiria, ulkokoiria, vahtikoiria, tarhakoiria, jotka haaveilevat siitä, että heillä olisi OMA ihminen jolla on aikaa ja rakkautta juuri vain meille. Olen kiva tyttönen, joskus ärhentelen muille koirille kun olen mustasukkainen huomiosta, ihminen on minulle parasta maailmassa.

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-


HUOM.
Seniorikoiran adoptointi on vastuullinen asia.
Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - viikoja, kuukausia, vuosia? Seniorikoirilla voi olla piileviä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata, eivätkä eläinlääkärit löydä ellei koiraa tutkita kunnon laitteilla - röntgenillä ja ultralla korvasta varpaaseen asti.
Kukaan ei tiedä tarkkaan, kuinka vanha tarhalle joutunut seniorikoira on. Seniorikoiran hoitoon voi mennä enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä. Piileviä vikoja voi olla sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet, erittäin huonot hampaat.

Vuosina 2016-2017 yhdistyksemme on tuonut Suomeen 17 seniorikoiraa, joista 4 on kuollut vajaan puolen vuoden sisällä Suomeen tulosta, eli n. 20%. Tähänkin pitää varautua.

Harkitsethan tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan?