Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lego KOTIUTUNUT

Koko: n. 50 cm
Syntymäaika/ Ikä: 01.2018
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: hellyydenkipeä, herkkä ja ihmisrakas

28.6.2019

Kuljeskelin talvipakkasilla tammikuussa 2019 siirtolapuutarha-alueella. Omistajiani yritettiin löytää kaikenlaisilla ilmoituksilla sosiaalisessa mediassa, mutta tuloksetta.

Ennen rokotuksiani sain asua turvassa kaikilta taudeilta kotihoidossa. Siellä tutustuin kissoihin (ne on kivoja!), lampaisiin, vuohiin ja jopa poniin. Opin rakastamaan niitä pikkuihmisiä, joita kutsutaan lapsiksi ja leikin hurjasti perheen koirien kanssa.

Olen luonteeltani sellainen herkkispoika, hellä, rakastavainen, sielukas. Rakastan ihmisiä yli kaiken.

Taidan olla myös tosi fiksu poika, koska osaan avata kaikki tarhan ovet ja portit. Tytöt löytävät minut aina tarhan toimistosta töihin tullessaan. En halua olla häkkikoira! Tarvitsen oman kodin.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-