Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lidlas ♂ leikattu

Koko: n. 50 cm
Ikä: arviolta n. 8 vuotta
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: komea ja leikkisä herra

3.6.18

Lidlaksen kesäiset videokuulumiset :)

22.4.18

Hei kaikki saksanpaimenkoirien ystävät! Minä se olen, harjattuna ja pestynä kauniimpi kuin komissaari Reksi! Minut löydettiin Lidl kaupan edestä, siitä nimeni. Minulla oli ihan mikrosiru kun minut löydettiin ja siihen oli merkitty autotallin osoite. Siitä osoitteesta ei kyllä mitään ihmisiä löytynyt. Olen varmaan ollut sellainen vartiokoira. Monesti ihmiset täällä ostaa saksanpaimenkoiria ja kun me ollaan hienoja koiria niin laittaa meidät hienoon koirahäkkiin tai autotalliin vartioimaan. Näemmekö ihmisiä? Koulutetaanko meitä? No ei tietenkään. Kuvittele, koira joka tarvii ihmistä niinkuin ihminen tarvii ilmaa, joutuu elämään yksin. Onneksi me koirat emme mieti menneitä.

Nämä tarhan tytöt on IHANIA! Yks ihan hassu juttu, kerran yksi tarhan tyttö tuli lenkiltä kanssani ilman paitaa. Onneksi tarhalla ei ole paljon miehiä. Ne muut tytöt oli niinkuin että, hei missä paita, mikä muoti toi on?? Sit ne katsoi minua ja minä kannoin sitä paitaa tosi onnellisena. Se tyttö sanoi, että olin alkanut riehua ja repiä hänen paitaa ja hän sitten päätti antaa sen paidan minulle. Vahingosta viisastuneena tytöt tulee tarhalle minua lenkkeilyttämään lelujen kanssa. Ettei tarvisi toiste alasti kävellä.

Pliis, minä tarviin oman ihmisen!


HUOM.

Seniorikoiran adoptointi on vastuullinen asia.
Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - viikkoja, kuukausia, vuosia? Seniorikoirilla voi olla piileviä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata, eivätkä eläinlääkärit löydä ellei koiraa tutkita kunnon laitteilla - röntgenillä ja ultralla korvasta varpaaseen asti.
Kukaan ei tiedä tarkkaan, kuinka vanha tarhalle joutunut seniorikoira on. Seniorikoiran hoitoon voi mennä enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä. Piileviä vikoja voi olla sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet, erittäin huonot hampaat.

Vuosina 2016-2017 yhdistyksemme on tuonut Suomeen 17 seniorikoiraa, joista 4 on kuollut vajaan puolen vuoden sisällä Suomeen tulosta, eli n. 20%. Tähänkin pitää varautua.

Harkitsethan tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan?

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-