Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lota ♀ leikattu VARATTU

Syntymäaika / Ikä arvio: 01.2019
Koko: n. 55 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: viisas ja kaikkien kanssa toimeen tuleva

3.7.2020

Milloin meidän saksanpaimenkoiramixien virta tarhoille loppuu? Milloin ihmiset ymmärtävät, että olemme palveluskoiria, emmekä halua olla yksin pihanperällä vahtimassa. Olemme komeita ja isoja ja osaamme haukkua ketjun päässä tai koira-aitauksessa. Oikeita pihan komistuksia. Meistä tulee kuitenkin ongelma, koska emme kestä yksinäistä elämää. Kuinka moni meistä karkaa heti ensimmäisen tilaisuuden tullen?

Minäkin olen jostain pihalta karannut. Eksyin toiselle pihalle toukokuussa 2020, ja se oli lottovoittoni. Tämä perhe oli eläinrakas ja he olivat auttaneet Penkta Koja tarhaa tosi paljon.

Tarhalla oli näet sellainen murheenkryyni, iso parkkipaikka, jossa heidän tarhakoiriaan oli ketjussa kiinni koirankopeissa. Koiria oli vain liikaa ja niinpä tuo parkkipaikka oli vielä tarpeen. Tarhan tytöt tekivät kuitenkin kovasti töitä ja saivat rakennettua lisätiloja oikeisiin tarharakennuksiin ja pian koko tuo painajaismainen parkkipaikka ketjuineen oli pelkkää menneisyyttä. Kolme koiraa tuolta pihalta pääsi Suomeen omiin koteihinsa. Useimmat pihan koirat löysivät kodit. Ainoastaan pari senioria ja pari tosi aggressiivista koiraa olisi jäänyt pihalle, ellei tämä ihana perhe olisi ottanut kaikkia "ylijäämäkoiria" kotiinsa.

Aika fiksu koira minä olen, kun eksyin näin hyvän perheen pihalle. Perhe rakastui ihanaan luonteeseeni ja pyysi tarhaa etsimään minulle parhaan mahdollisen kodin. Siksi olen näillä sivuilla. Ei enää ulkoelämää, ei enää koirankoppeja.

Tulen toimeen muiden koirien, kissojen, ihmisten ja lasten kanssa. Olen jopa ystävä vuohille, koska hoitoperheeni porukka on maanviljelijöitä ja niitä vuohia on joka kulmalla. Olen pelkkää lempeyttä ja viisautta koko koira.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-