Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vainu ent. MaikisKOTIUTUNUT

Ikä/ syntymäaika arvio: 1.2017
Koko: n. 53 cm
Sijainti: Suomi
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: Valloittava ja energinen poika

4.12.19

Mä oon tällainen rakkauspakkaus tyyppi. Kaikki ihmiset on ihania niin vauvasta-vaariin, mutta oon aika riehupetteri vielä, että ihan pienet lapset saatan kaataa huomaamattani kumoon.

Minä vaihdan kotia, kun asun nyt koirakaverin kanssa ja olen aika dominoiva sisällä. Ulkona leikin kaikkien kanssa, no toki leluista saatan koirapuistossa alkaa uhitella, mutta jos ei ole sellaisia, niin leikin ihan kaikkien kanssa. Mulla menee hienoasti myös mun perheen toisen koiran kanssa ulkona, mutta sisällä vahdin sitä kokoajan ja niin ei kuulemma saisi tehdä. Vahdin sisällä myös leluja ja ruokaa.

Ovat nyt todenneet, että minun olisi parempi olla ainoa koira tai ei ainakaan toisen dominoivan koiran kanssa ja jos on kaveri, niin perheen pitää osata opastaa minua etten ala taas vahtimaan.

Muuten olen ihan mahtava paketti ja kissatkin on mulle ollut ihan ok juttu. Osaan olla yksin kotona, kunhan jättää jotain puuhailtavaa, etten keksi purkaa puuhaintoani kiellettyihin juttuihin. Olen myös tosi perso herkuille ja ruoalle, niin mua on helppo kouluttaa ja osaankin jo kaikki perus jutut hienosti.

Rakastan leikkiä, painia ja juosta ja me käydäänkin perheen kanssa koirapuistossa ihan joka viikko, koska se on huisi kivaa. Riistaviettiä mulla on kuten tosi monella rescuella ja lähden kyllä perään jos huomaan jotain tosi mielenkiintoista. Mulla on myös yksi heikkous ja se on kissan kakka! Se on jotain niin....

Mä oon tällainen huippu tyyppi ja tietty maailman söpöin ja ihanin halikoira.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-

Ennen Suomeen tuloa

2.4.19

Löysin kodin kotimaastani Liettuasta ja kaikki oli tosi iloisia. Mitä sitten kävi? Omistajani oli nuori tyttö ja pian hän toi minut ystävänsä luokse ja sanoi, että "pliis, hoida koiraani viikon verran kun lähden matkalle". Viikko vierähti, pian toinenkin, kuukausi, toinen ja kolmaskin. Alkaa jo olla aika selvää, että omistajani teki katoamistempun.


Minua hoitava tyttö on ihan FANTASTINEN, mutta hän ei ollut ikinä haaveillut toisesta koirasta. Hänellä on jo yksi koira ja edessä myös muutto ulkomaille. Minun tarvisi löytää oma LOPPUELÄMÄN koti mahdollisimman pikaisesti. Kukaan ei halua viedä minua takaisin tarhalle.

Tarhan tytöt ovat yhteydessä hoitopaikkani kanssa, käyvät katsomassa minua säännöllisesti ja tuovat minulle ruokaa. Kaikillle on tärkeätä, miten minä voin. Kaikki koirat ovat tärkeitä. Vaikka meitä omaa kotia etsivä on paljon.
Olen superkiltti koira ja tulen toimeen kaikkien ihmisten ja koirien kanssa.