Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

MaikisKOTIUTUNUT

Ikä/ syntymäaika arvio: 2016
Koko: n. 40 cm
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: Valloittava ja energinen poika

2.4.19

Löysin kodin kotimaastani Liettuasta ja kaikki oli tosi iloisia. Mitä sitten kävi? Omistajani oli nuori tyttö ja pian hän toi minut ystävänsä luokse ja sanoi, että "pliis, hoida koiraani viikon verran kun lähden matkalle". Viikko vierähti, pian toinenkin, kuukausi, toinen ja kolmaskin. Alkaa jo olla aika selvää, että omistajani teki katoamistempun.


Minua hoitava tyttö on ihan FANTASTINEN, mutta hän ei ollut ikinä haaveillut toisesta koirasta. Hänellä on jo yksi koira ja edessä myös muutto ulkomaille. Minun tarvisi löytää oma LOPPUELÄMÄN koti mahdollisimman pikaisesti. Kukaan ei halua viedä minua takaisin tarhalle.

Tarhan tytöt ovat yhteydessä hoitopaikkani kanssa, käyvät katsomassa minua säännöllisesti ja tuovat minulle ruokaa. Kaikillle on tärkeätä, miten minä voin. Kaikki koirat ovat tärkeitä. Vaikka meitä omaa kotia etsivä on paljon.
Olen superkiltti koira ja tulen toimeen kaikkien ihmisten ja koirien kanssa.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-