Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mamba ♀ leikattu

Syntymäaika / Ikä arvio: 01.2016
Koko: n. 40 cm, 10 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Penkta Koja
Saapunut tarhalle: 01.2021

Luonne: Suloinen, rauhallinen, ihmisrakas

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

21.8.2021

Aina eläinsuojelijat eivät ehdi videoida niitä keikkoja, joihin he joutuvat kun puhelin soi ja eksynyt ja pulassa oleva koira löytyy. Minun pelastamisesta on olemassa pikku video. Moni koiranomistaja kysyy, onko Liettuassa talvea ja lunta niinkuin Suomessa. Kyllä on. Tammikuu oli kylmä ja luminen. Olin kaivanut kuopan lumeen pysyäkseni lämpimänä. En antanut kiinni. Loukko on super tärkeä esine minunlaiseni koirien pelastamiseksi. En voinut vastustaa hyvän ruuan hajua ja menin ansaan.

Nauroivat, että metsästä löytyneenä koirana olin aluksi kuin villieläin. Minut piti kesyttää vähitellen. Nyt olen entisen minäni vastakohta, en halua pysyä poissa ihmisen luota. Istuisin ihmisen kyljessä rapsuteltavana vaikka koko päivän.

Vieraita ihmisiä kohtaan olen vähän epäluuloinen, mikä on ihan oletettavaa metsästä löytyneestä koirasta. Tarvitsen vain vähän aikaa luottamuksen rakentamiseen ja sitten olen mitä paras sylikoira.

Voiko rescuekoiran adoptoida säälistä? Toki voi. Osa adoptioperheistä etsii itselleen mukavaa kotikoiraa, osa adoptioperheistä haluaa nimenomaan pelastaa huonoissa oloissa kasvaneen tai terveysongelmaisen koiran. Sellaisen koiran, jolla ei ole jonossa perhe-ehdokkaita. Sellaisen koiran, jonka tarinassa on jotain sydäntäsärkevää, silmissä jotain vetovaa. Jokainen koira on erilainen, jokainen perhe on erilainen ja jokaiselle koiralle on jossain juuri se perhe, jota hän tarvitsee loppuelämäkseen. Jokaiselle perheelle sellainen koira, joka tekee perheen onnelliseksi.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!