Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Marsas KOTIUTUNUT

Syntymäaika/ Ikä arvio: 10.2017
Koko: n. 55 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: ihmisrakas ja rauhallinen

29.10.2019

Ihan ensimmäinen juttu, mitä nämä vieraat huomasivat minusta, oli upean pehmeä turkkini. Kuvista ei ihan pysty näkemään, mikä mahtavan pehmeä ja silkkinen ja upean harmaan-kultainen turkkini on. Vieraat silittivät ja rapsuttivat minua ja sehän on ihan sallittua. Minut voi vaikka laittaa solmuun.

Siksi olen näillä sivuille etsimässä kotia. Luonteeni on kultaa, vaikka menneisyydestäni ei tiedetä mitään. Olen harhaillut kadulla, ihan varmasti jonkun pihan vahtikoira, joka on kyllästyksissään lähtenyt maailmalle. Luonteeni on kultaa, mutta olen myös todella kaunis koira. Oikea sohvankomistus. Se vain puuttuu, oma perhe ja oma sohva.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-