Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Matilda ♀ leikattu VARATTU

Ikä: n. 2 vuotta
Koko: alle 40 cm
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: kiltti, hellä, rakastava tytteli

13.11.18

Olen oikea katukoira, sillä ystävälliset ihmiset löysivät minut kadulta kun olin juuri synnyttänyt pienet pentuni. Oliko minut heitetty ulos kotoa koska sain vahinkopennut vai olinko jo kaduilla elävä pikku leidi, kukaan ei tiedä. Tarhan tyttöjen kokemusten mukaan ensimmäinen versio voisi täsmätä.

Kotimaassani Liettuassa on paljon koiria, jotka asustelevat jonkun talon pihalla, joko vapaana tai ketjussa. Meillä on olevinaan omistaja, vaikka ei kovin hyvä sellainen. Kenellekään ei tule pikku aivoihin mieleenkään steriloida tyttökoiria, joten vahinkopentuja tulee ja niistä yritetään päästä eroon. Usein halutaan eroon koko ongelmasta, eli tyttökoirat heitetään kylille.

Olen supersuloisen ujo ja vaatimaton. Sellainen tyttöli, että kun ihminen lähestyy minua niin heittäydyn heti selälleni ja olen tosi iloinen jos saan masurapsuja. Olen kiltti ja hellä ja rakastava. Tulen toimeen muiden koirien kanssa, videossa olen parhaan ystäväni Leilan kanssa lenkkeilemässä.

Pentuni löysivät uudet kodit, minut on steriloitu ja olen valmis vihdoin nauttimaan oikeasta koiranelämästä parhaana ystävänäsi.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-