Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mauras ♂ leikataan

Ikä/ syntymäaika arvio: 2016
Koko: n. 50 cm
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: komea, ystävällinen nuoriherra

2.10.18

Hei, enkö olekin kaunis koira! Minut piti lopettaa kunnallisella tarhalla, mutta onneksi tämä yksityinen tarha kiirehti pelastamaan minut, koska kukaan ei halua turhaan lopettaa nuorta, tervettä koiraa, jolla olisi vielä monta ja monta vuotta mahdollisuutta olla ihmisen paras ystävä.

Olen ystävällinen, mutta vähän varovainen. Kun minua silitetään niin jähmetyn vähän. En oikein tiedä mitä tuo ihminen minusta haluaa. Namipaloista en jähmety yhtään!

Aluksi näytin vähän jonkinlaista terrieriluonnetta kun tytöt pesi minua ja leikkasi turkkiani. En tykännyt siitä yhtään. En ole kuitenkaan agressiivinen, minun pitää vain tottua kaikenlaisiin kummiin juttuihin, joita ihminen tekee koiran kanssa. Silittelyt, harjaaminen, kynsienleikkuu.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-