Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Meile ♀ leikattu VARATTU

Syntymäaika / Ikä arvio: 02.2018
Koko: n. 40 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: ihmisrakas, leikkisä

11.5.2020

Tultiin tänne tarhalle 4.12.2019 kaverini Rubikaksen kanssa. Kaikki arvailevat mitä sukua olemme toisillemme, kun olemme kuin kaksi marjaa. Minä olen vähän pienempi ja sirompi, olenhan tyttö. Voimme olla sisarukset tai sitten äiti ja poika. Ikähaarukka on sellainen, että vaikea sanoa. Ei nuoria, ei vanhoja koiria.

Omistajamme kuoli ja mökki ja koirankoppi vaihtui tarhan häkkiin. Olemme tarhan tyttöjen ilopillereitä ja päivän kohokohtia. Minun alkuperäinen nimeni oli Mile ja sitten eläinlääkärit antoivat minulle nimen Milka ja loppujen lopuksi minua kutsutaan täällä nimellä Meile, joka tarkoittaa rakkautta. Se nimi sopii minulle parhaiten, olen ihan täynnä rakkautta ja etsin kontaktia ihmisestä.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-