Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mikutis ♂ leikattu

Syntymäaika/ Ikä arvio: 11.2015
Koko: n. 30 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: rohkea, charmantti herrasmies

In English: Please find information about the adoption process in English and New Owner for at the end of the Finnish text.

4.1.2021

Voihan herranen aika nämä minun hampaat! Aika vinksinvonksin tai jos kivasti sanoo, niin olen koira, joka hymyilee koko ajan. Meidän maaseudun monen polven sekarotuisten hampaat on usein vähän niin ja näin mutta se on pientä kun miettii miten ihana koira olen. Ja miten pielessä koko elämäni on ollut tähän asti.

Olipa kerran pieni puinen mökki Liettuan maaseudulla, mökin pihalla rotiskoinen koirankoppi ja koirankopissa vahva ketju, jonka päässä istui pikkuinen vinohampainen koira. Minä. Kuvittele, kun koko elämäsi menee kahden metrin säteellä ulkoilmassa. Omistajani luulivat olevansa hyviä koiranomistajia. Minulla oli koppi, ruokaa ja pari mukavaa rapsutusta kerran päivässä. Se on hyvä koiranelämä kotimaassani. Ei mitään vikaa.

Omistajani kuolivat ja lapsen puoliso toi minut ihan hetkessä tarhalle. Nämäkin ihmiset kuvittelevat olevansa ihania ja huolehtivia ihmisiä. Koirahan tuotiin tarhalle, eikö vain? Ei jätetty yksin ketjun päähän tai päästetty metsään vapaaksi. Todellista huolenpitoa.

Jonkun roska on toisen aarre ja voi herranen sentään miten olen tuonut iloa näiden tarhan työntekijöiden elämään. Olen aivan hervottoman yksilöllinen, rohkea, charmantti ja rakastettava koira.

Ikäarvioni on noin 5-7-vuotta, ota siitä sitten selvää. Olen melkein seniorikoira ja toivottavasti minulla olisi vielä monta tervettä vuotta ilahduttamassa jonkun ihmisen elämää. Tulin tarhalle marraskuussa 2020 ja olen jo valmis etsimään omaa kotia.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaj kaavakkeen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "New owner info" and fill out the "New owner form". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.

New owner info
If you want to communikate in English, please use this form New owner form
Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!