Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mirka ♀ leikattu

Syntymäaika/ ikä arvio: 03.2014
Sijainti: Liettua (Penkta Koja)
Saapunut tarhalle: 10.2020
Luonne: ystävällinen, iloinen, ujo, todella nöyrä

Mirka ♀ sterilized

Age estimate: 03.2014
Location: Lithuania / Penkta Koja shelter
At the shelter: 10.2020
Character: friendly, happy, shy, very humble


In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

04.01.2022

Wuh sinne Suomeen!
Minä olen Mirka ja etsin omaa kotiani.

Luonteeltani olen hieman ujohko, mutta äärimmäisen ystävällinen ja miellyttämisenhaluinen prinsessa. Innostun kovasti ihmisen lähestyessä minua, mutta koen samaan aikaan myös silminnähden epävarmuutta varsinkin uusien tuttavuuksien kanssa. Tuttujen ihmisten seurassa nautin saamastani huomiosta ja hellyydestä kuitenkin täysin rinnoin: Tarhan hoitajat löytävätkin minut usein kieriskelemästä ihan heidän jalkojensa juuresta.

Kuten ehkä saatoitkin yllä olevista tiedoista jo huomata, niin olen ollut tarhalla jo jokusen tovin, tarkemmin ilmaistuna jo hieman yli vuoden. Pieni epätoivo kodin löytymisestä alkaa jo hiljaa hiipiä sydämeen... En enää pysy edes laskuissa kuinka monta koiraa on tullut tarhalle vasta minun jälkeeni, mutta silti jatkanut jo matkaansa tarhalta ihka omaan loppuelämänsä kotiin ennen minua.

En pyytäisi uudelta kodiltani paljoa. Minulle riittäisi hyvin vain yksi ymmärtäväinen ja rakastava ihminen, kuka olisi valmis jakamaan kanssani arjen ilot ja surut, näyttämään minulle uusien kotikontujeni parhaimmat metsäreitit ja nauttimaan yhteisistä perjantai-illoista sohvalla vierekkäin löhöillen.

Mitä mieltä olet, olisiko vihdoin tullut minun aikani matkata kotiin? <3

Seniorikoiran adoptointi on vastuullinen asia.

Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - viikkoja, kuukausia, vuosia?
Seniorikoirilla voi olla piileviä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata. Kukaan ei tiedä tarkkaan, kuinka vanha tarhalle joutunut seniorikoira on.

Seniorikoiran hoitoon voi mennä enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä. Yleisiä seniorikoiran terveyshaasteita ovat sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet, erittäin huonot hampaat.

Harkitsethan tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan?

Jos vastaus on kyllä, seniorikoirat ovat mitä ihanampia perheenjäseniä ja kiitollisia niin vähästä - kunnon levosta, pikkulenkeistä, rapsutuksista ja nameista. Mikään ei ole palkitsevampaa, kuin tarjota seniorikoiralle hänen ansaitsemansa loppuelämä ihmisen parhaana ystävänä. <3

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä. Koirilla on lakisääteinen raivotautirokotus sekä matkaviikolla annettu matolääkitys ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan. Tautitestaukset ja tehosterokotukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti.


Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptiota!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat
1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.

- Yleisverikoe.
- Jos koira on yli 6-vuotias, maksa- ja munuaisarvot, glukoosi, valkuaisarvot.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maanteitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info
If you want to communicate in English, please use this form application for adoption.


Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!