Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Routa ent. MirtaKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 1.4.2018
Koko: n. 65 cm
Sijainti: Suomi
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: huoleton, iloinen, kaikkien kaveri

18.2.2020

Minä iloinen heppu olen nauttinut elämästäni täällä Suomessa ja oman perheeni luona ihan suunnattomasti. Olen tutustunut kotielämään innoissani ja rakastan kaikkea puuhastelua, leikkimistä, lenkkeilyä, ihmisiä, koiria ja ihan kaikkea.

Olen hyvin leikkisä ja energiaa piitaa vielä paljon ja voisin touhotella vaikka koko päivän.

Saavuin omaan kotiin 9.2019 ja kotielämä lähti sujumaan oikein hyvin heti alusta alkaen. Ihan alkuun hieman ikävöin yksin jäädessäni perheen ni perään, mutta rentouduin nopeasti. Olen oppinut myös jo perus käskyjä ja osaan hienosti olla kotona yksin enkä tuhoa paikkoja, ellet jätä niitä mukavia kenkiä minulle tutkittavaksi.

Tulen hienosti toimeen muiden koirien kanssa ainakin lenkeillä. Aluksi saatan vähän ujostella, mutta kun pääsen siitä yli, niin leikkisin mielläni kaikkien koirien kanssa. Kissoista, muista eläimistä ja lapsista en oiken osaa sinulle kertoa, kun en ole sellaisia juuri tavannut.
Vieraat ihmisetkin on minulle ok juttu. Käyn ensin vähän nuuskuttelemassa ja sitten olenkin jo valmis leikkimään ja tietty pusuttelemaan.

Olen luonteeltani tällainen reipas ja energinen tyttönen. Leikkiminen on parasta maailmassa, mutta osaan toki myös vain nautistella ja köllötellä. Olen myös helposti motivoitavissa herkuilla ja voisin nauttia jopa jostain harrastuksesta.
Haluan että uusi perheeni huomioi sen, että olen nuori ja aktiivinen koira ja tarvitse kodin missä on tilaa puuhastella ja minua halutaan aktivoida.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 200,- / kodin vaihto

Ennen Suomeen tuloa

24.5.2019

Tulin tarhalle toukokuussa 2019 ja minut oli ihan hienosti steriloitu ja rokotettu. Olen kodinvaihtaja joka päätyy tarhalle kun koiria hylätään liukuhihnatahtia. Miksi etsin uutta kotia? Minut annettiin lahjaksi sellaiselle ihmisparalle, joka ei ihan oikeasti halunnut koiraa lahjaksi. No, kesti hän minua vuoden verran.

Tarhat käyttävät paljon aikaa ja sosiaalisen medien tahoja ja vaikka mitä torventoitotusta siitä, että KOIRA EI OLE LAHJA. Piste. Ei synttärilahja, ei joululahja, ei mukava ylläri lapsille, ei yllätyksenä piristämään yksinäisen vanhuksen elämää, ei häälahja nuorelle parille.

Maassa, jossa ylijäämäpentuja on paljon, on niin helppo ottaa jostain maaseudulta söpö pentu ja antaa se jollekin söpönä lahjana. Tässähän sitä minussa on sitä on söpöyttä, täysi 65 cm, karvaa ja kuraa ja märkiä pusuja.

Olen ihan oikeasti hieno koira, kiltti ja leikkisä ja tulen toimeen muiden koirien kanssa. Toivottavasti löytäisin sellaisen kodin, jossa olisin haluttu ja odotettu ja suunniteltu perheenjäsen.