Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Moris KOTIUTUNUT

Ikä/ syntymäaika arvio: 2012
Koko: n. 60 cm
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: lempeä karhukoira

29.1.19

kuukaudet kuluu ja odotteln omaa perhettä täällä tarhalla toiveikkaana, että joskus se minunkin kohdalle tulee.

MInulla todettiin viime vuonna maksavika kun laihduin kovasti ja turkkini meni todella huonoon kuntoon. Olen saanut siitä asti erikoisruokaa ja toipunut hyvin. Testejäni on uusittu säännöllisesti ja arvot ovat hyvällä mallilla. Minä tarvitsen kuitenkin erikoisruokaa ja tarkkailua elämäni loppuun asti.

Olen luonteeltani todella lempeä nallekarhu, mutta en ole kovin kokenut konkari elämässä koska olen asunut tarhalla kauan ja edellinenkin elämäni on selvästi ollut hyvin rajoittunutta.
Minulle paras paikka olisi varmasti rauhallinen omakoti tai rivitaloasuminen, tai maaseutu.

Uuden perheeni on kuitenkin tärkeää varautua terveyteni tutkimuksiin ja onnekis Suomessa pystytään tutkimaan paljon lemmikkien terveyttä, jopa paljon enemmän kuin täällä kotimaassani.

Oma perhe, odotan sinua kovasti.

Liukkaat lattiat voivat olla meille tarhakoirille pelottavia.

24.9.17

Hei, jos tykkäät jättimäisistä lempeistä karhukoirista, se olen minä. Olen varmaan karannut ketjusta jostain pihalta eivätkä entiset omistajani tosiaan minua kaipaa. Harhailin kadulla kunnes minut tuotiin tarhalle.

Täällä kotimaassani minun elämäni sekä tarhalla että mahdollisessa uudessa kodissa on ketjun päässä. Kuka väittää etteikö iso koira voisi asua kodin sisällä ja ehkä kokeilla
sohvaakin?

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-