Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nala ♀ leikattu KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 12.2018
Koko: n. 37 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: iloinen, aktiivinen

22.5.2020

Tulin tarhalle maaliskuun puolessa välissä, minut löydettiin pikkukylän laitamilta juoksentelemasta. Kulkurikoirat kuten minä kerätään talteen tosi nopsaa ja sitten yritetään etsiä omistajia. Useimmiten ei löydy. Todennäköisesti minulla oli omistajat. Olin ulkokoira, joko elin miten haluasin siinä pihalla ja ulkoilutin itseäni tai minut oli sidottu ketjulla ulkorakennukseen ja lähdin karkuun.

Kotimaassani Liettuassa on ihan mustavalkoinen tilanne koiranomistajien suhteen. Kaupungeissa on jo super koiranomistajia ja koirat asuvat kodin sisällä, syövät koiralle sopivaa ruokaa, lenkkeilevät ja nauttivat kaikista perheenjäsenille kuuluvista eduista. Maaseudulla koira on ulkoeläin, jotain kanaan verrattavaa, joka syö ruuantähteitä, perunankuoria, leipää ja ulkoiluttaa itseään ja ajatus koirasta sisätiloissa on ihmisille vastenmielinen ja outo. Tilanne on nopsaa muuttumassa ja hyvät koiranomistajat voittamassa.

Sitä odotellessa, minunlaiseni ihmisrakas ja nuori koira odottelee omaa super perhettään tarhalla.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-