Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

NaomiKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 11.2017
Koko: n. 55 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: nöyrä, ihmisen hyväksyntää etsivä, rauhallinen

18.11.2019

Minut löydettiin metsästä ja tulin tarhalle lokakuussa 2019. Ensimmäisessä videossani näet, miten olin onnellinen ja heilutin häntääni niille mukaville tytöille, jotka välittivät tarpeeksi ja pysähtyivät tienlaitaan auttamaan minua.

Toisessa videossa näet, miten pääsin ensi kertaa toimistoon ja tytöt yrittivät esitellä minulle leluja. Olen varmaankin ollut ulkokoira. Ensinnäkin, yleensä kaikki koirat ja varsinkin isot koirat ovat ulkokoiria kaupunkien ulkopuolella eläville perheille. Toiseksi, lattia ja sisätilat saivat minut kovasti ujoksi.

Korvissani oli jotain epämääräistä mustaa ainetta ja minun käytöksestäni näkee, että elämäni ei ole ollut helppoa. Haluan ihmisen seuraa todella kovasti, mutta samalla yritän olla vähän näkymätön ja olla varma siitä, että olen hyvä koira ja ihminen olisi minulle kiltti. Joko minua on pahoinpidelty tai sitten olen elänyt ketjukoirana yksinäistä elämää ja ihminen on minulle vain sellainen hahmo, joka heittää ruokaa silloin tällöin.

Mikä tahansa on menneisyyteni, niin rakkauteni ihmiseen voittaa kaikki pelkoni. Olen rohkaistunut koko ajan ja en tiedä mitään ihmistä parempaa. Ensimmäinen kävelylenkkini hihnassa oli niin hassu, koska halusin olla koko ajan lähellä ihmistä ja kävelin hänen ympärillään koko ajan, en yhtään yrittänyt mennä eteenpäin tai nuuskia ruohonjuuria niinkuin koirat yleensä tekevät.

Nyt osaan kulkea remmissä todella hyvin enkä yhtään vedä vaikka olen iso ja vahva koira. Olen rauhallinen ja tyyni. Pidän muista koirista.

Vain paras mahdollinen koti minulle, sanovat tarhan tytöt. Vain paras.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote
Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-