Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Noelis ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ Ikä arvio: 06.2014
Koko: n. 60 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: ihmisrakas, kiltti

4.8.2020

Olen takaisin näillä sivuilla! Minut otettiin pois täältä, kun ei oikein tiedetty mitä terveyteni kanssa tapahtuu. Minulla oli nimittäin epilepsiakohtauksia. Kaikki pelästyivät ihan hurjasti. Pet Rescue Finland kustansi sitten minulle vielä enemmän tutkimuksia, eikä aivoistani löytynyt mitään pahaa, ei kasvaimia eikä muuta. Iskun aiheuttama paine aivojen toiselle puolelle, se on diagnoosi. Sain lääkitystä epilepsiakohtausten varalta ja siirryin asumaan tarhan eläinlääkärien osastolle. Tarhan häkit ja meteli saattavat olla minulle liian stressaava paikka.

Pet Rescue Finlandin tytöt kävivät minua katsomassa ihan Suomesta saakka. Voi miten he kehuivat sitä, miten hienolle näytän. Olen jopa vähän liian pulskassa kunnossa. Kohtauksia ei ole ollut nyt kun elinympäristöni on rauhallinen ja lääkitys on kohdallaan. Olen onnekas, jatkan kodinetsintää!

4.1.2020

Jos joku syyttää eläinsuojelijoita siitä, että he ovat vain joukko yliherkkiä hössöttäjiä, jotka välttämättä haluavat pelastaa jokaisen kirppuisen, raivotautisen eläimen terveen järjen rajoilla niin ovat varmasti oikeassa. Joskus tässä ei ole mitään järkeä.

Minä Noelis tulin tarhalle marraskuun alussa kun minut saatiin kiinni vaeltelemassa Sienavan kylässä Liettuan maaseudulla. Mitäs siinä. Iso komea koira. Sitten tarhan työntekijät näkivät minussa jotain vähän omituista. Liikkeeni olivat omituisen vaappuvat. Katseeni etäinen. Kun minulle heitettiin namipala, en mitenkään nähnyt missä se nami lensi.

Onhan täällä nähty vaikka mitä, sokeita koiria, sairaita koiria, lonkkavikaisia koiria. Mutta minun eleissäni oli jotain kovin outoa. Minut vietiin tarkempiin tutkimuksiin kaupungin erikoiseläinlääkärille ja hän sanoi, että minulla on aivovamma. Todennäköisesti törmäys, joko auto-onnettomuus tai isku. Vai olisiko se joku harvinaisempi, synnynnäinen aivovamma, sitä ei osata sanoa.

Joka tapauksessa, tällä ajalla tarhan työntekijät ovat jo ehtineet aivan täysin rakastua minuun. Joskus tiedättekö joku vamma tai epätäydellisyys kompensoituu jollain toisella hyvällä ominaisuudella ja se on minun kohdalla ihana luonteeni. Täydellinen, rauhallinen, rakastava, viisas, kaunis sieluni.

Ei tässä siis ole mitään järkeä. Sen sijasta, että minut lopetettaisiin täysin toivottomana tapauksena tuomittuna elämään tarhalla loppuelämäni, olen täällä sivuilla kodinetsijänä. Ehkä täältä löytyy hulluja eläinsuojelijoita. Sellaisia jotka rakastuvat epätäydellisen täydelliseen.

PS. Rakastan muita koiria ja rakastan autossa istumista.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-