Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Manu ent. Panis ♂ leikattu VARATTU

Koko: n. 40 cm
Syntymäaika/ Ikä: 20.8.2016
Sijainti: Suomi
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: ihmisiä rakastava hassuttelija

8.5.19

Heippa kaikki, minä olen Manu (entiseltä tarhanimeltäni Panis).
Tulin Suomeen 3.2018 omaan perheeseen, mutta nyt olen vaihtamassa kotia ja tällä hetkellä kotihoidossa.

Edellisen perheen elämä oli minulle liian hektistä ja olin stressaantunut ja siitä seurasi minulle ja perheelle kierre, josta oli vaikea päästä yli. Tuntui etten tule toimeen muiden koirien kanssa, vieraat ihmiset oli haaste ja lenkillä ohitukset oli välillä vaikeita. Saatoin haukkua rapun ääniä ja kävin vain paljon ylikierroksilla kaikesta. Perheessäni oli lapsia ja senkin takia elämä oli todella hektistä.

Tulin tänne hoitopaikkaan missä on vain minä, hoitaja ja kissa.Minulla on mennyt nyt todella hyvin ja olen paljon rentoutuneempi.

Olemme käyneet koirapuistossa lähes joka päivä ja kavereita minulla on jo yllin kyllin. Alkuun minulla oli aika ihmeteltävää, kun en ollut ennen puistoillut, mutta äkkiä totuin touhuun ja nyt leikimme kovasti muiden kanssa. Koirapuistossa saatan sanoa jollekin, jos tunkevat ihan liian lähelle, mutta niinhän se kuuluukin.

Kotona tykkään touhuta itsekseni ja tietty hoitajan kanssa. Nautiskelen köllöttelystä, mutta olen myös aina valmis lähtemään lenkille.

Hoitajani sanoo, että olen sellainen kiltti pusukone. Olen ihan sisäsiisti ja lenkeillä en ole rähissyt enää muille.

Vieraat ihmiset ovat minulle vielä hieman haaste ja olen varauksellinen vielä heidän kanssa. Varsinkin miehet tuntuvat hieman epäilyttäviltä.En ole myöskään haukuskellut hoitopaikassa turhia.

Alkuun kun tulin hoitopaikkaan olin toki hyvin levoton, kun tilanne oli minulle outo ja kaikki tutut ihmiset katosivat ympäriltä. Lenkillä myös kaikki vähän pelotti. Totuin kuitenkin nopeasti ja nyt olen jo ihan kuin kotonani ja naapurusto on jo täysin tuttu paikka.

Toivon kovasti että löytäisin uuden oman kodin, missä tykättäisiin touhuilla ja käydä puistossa leikkimässä muiden koirien kanssa, jotta saisin lisää sosiaalisia taitoja. Olen sellainen vähän terreirimäinen kaveri. eli en mikään nössykkä kuitenkaan ja siksi tykkäänkin touhuta ja tutkia kaikkea.
Huom. tykkään nukkua vieressä ja toiveeni olisikin, että uudessa kodissa saisin nukkua perheen kanssa.
Minulta on tutkittu myös Multiresistenssibakteeri ja siitä lisätietoja saat yhdistykseltä.
Mulle paras koti on aikuinen koti, ilman lapsia.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat:

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus kodinvaihtaja 150,-

Minä ja edessä kaverini Tigris

Ennen Suomeen tuloa

10.10.17


Olen sellainen hassu pitkäkoipimäyrismiksi. Rakastan ihmisiä ja olen oikea häkkyräväkkyrä.

Isottelen poikakoirille, mutta en ole varsinaisesti paha. Haluan vain osoittaa, mikä iso pomo ja itsevarma pikkukoira olen.