Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pepa Siirtynyt sateenkaarisillalle 28.1.2021. Hyvää matkaa!

Ikä: s. 8.10.2017
Koko: n. 50 cm
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: leikkisä, aktiivinen nuori neiti

1.3.19

Olen kyllä tosi älykäs tyttö. Minua lenkitetään täällä tarhalla ja opetetaan vähän uusia juttuja. Opin kaiken salamannopeasti.
Sosiaalisen median kautta minun menneisyydestäni on opittu vähän lisää ja minulla on maailmalla peräti 11 sisarusta ja meidän kaikkien äiti on belgianpaimenkoira! Oho, ei mikään ihme, että olen palveluskoiramielinen. Isäkseni epäillään naapurin itäeuroopanpaimenkoiraa (ihan varmaa tietoa toki ei ole). Eli minussa on mahdollisesti kaksinkertainen annos palvelumieltä!

Itäeuroopanpaimenkoira on vähän harvinaisempi rotu, tässä tietoa Facebookista:

"Itäeurooppalainen paimenkoira on vahva, erittäin älykäs, omistaja keskeinen, psyykkisesti tasapainoinen ja työkoira jonka käyttömahdollisuudet ovat melkein rajoittamattomat. Rodun kotimaassa harrastetaan kansallisella tasolla tottelevaisuutta, etsintätyötä ja suojelua."


Haluatko siis harrastaa? Odotan sinua!

20.1.19

Heippa olen taas tarhalla! Minun tarinani on aika tyypillinen tarhakoiran historia.

Olipa kerran pieni, suloinen pentu, joka oli tuotu tarhalle koska hän oli syntynyt vahingossa ja häntä ei kukaan halunnut. Olin niin pieni ja suloinen, että yksi ihana perhe halusi adoptoida minut ja viedä minut pois tarhalta ja antaa minulle loppuelämäksi onnea ja rakkautta.

Sitten minä aloin kasvaa. Kasvoin isommaksi ja isommaksi. Olin terve nuori koira ja halusin liikuntaa, koirakamuja, leikkejä ja koulutusta. Perhe lähti aamulla töihin ja tuli illalla väsyneenä takaisin. Pienen suloisen pennun sijasta heitä odotti kotona iso ja villi nuori neiti, joka halusi heti lenkille ja paljon leikkimistä ja aktiviteetteja. Perhe päätti, ettei tämä ole enää hauskaa. Ei he tällaista koiraa halunnut, jota pitäisi lenkittää ja kouluttaa. He halusivat sen pienen suloisen pennun ikuisiksi ajoiksi. Niinpä tulin takaisin tarhalle lokakuussa 2018.

Jos mietit mielessäsi, että joidenkin ihmisten pitäisi mennä kauppaan ja ostaa pehmolelu eikä hakea itselleen pentua hetken mielijohteesta niin mietit ihan oikein. Okei, tunnustan. Söin kotona yksin ollessani ovenpieltä ja korkkimattoa. Aktiiviset, nuoret koirat tekevät joskus niin, ihan sama ovatko rotukoiria vai rescuekoiria. Se on sellainen termiitti-ikä ja kun on tylsää tai ikävä ihmisiä. Jotkut koirat erikoistuvat sohvien tuhoamiseen, toiset, kuten minä, tykkäävät vähän vaativimmista kohteista kuten seinistä ja ovista ja lattioista.

Joka tapauksessa, voitte vaikka tehdä nettiäänestystä tästä. Kuka nostaa käden ylös ja sanoo, että kun nuori, iloinen ja aktiivinen koira yksinollessaan puree huonekaluja, niin hänet pitää heti viedä pois kotoa tarhalle? Kuka sanoo että koiraa pitäisi ulkoiluttaa kunnolla, koiralle pitäisi keksiä virikkeitä, ottaa yhteytta koirankouluttajaan, kouluttaa koiraa, tehdä töitä ja odottaa kun tulee tuloksia tai yksinkertaisesti odottaa kunnes pahin termiitti-ikä menee ohi?

Olen hauska, rohkea, leikkisä, aktiivinen ja ihmisrakas koira. Rakastan leluja. Tulen toimeen muiden koirien kanssa. Osaan kulkea melko kivasti remmissä. Ei ole mitään rajaa sille, miten paljon voisin oppia tottelevaisuutta ja temppuja ja miten paljon kaikkea minun kanssani voisi harrastaa kaikkea kivaa. Olen nyt jo tarhalla ollessani oppinut istumaan, menemään maahan ja antamaan tassua.

Missä olet, uusi aktiivinen perheeni?

Pepa, sterilized female, born Oct. 8, 2017, about 50-cm. Active, playful, brave dog. Gets along with other dogs. Pepa was adopted from the shelter as a puppy, but returned on October 2018 as she was too active for the family and destroyed flooring and door in their apartment. Lovely Pepa is looking for a new change for forever home with active family, who will train her, offer her activities, running, playing, long walks and lots of love.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat:

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-