Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Perlas (suom. Helmi) ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ Ikä arvio: 05.2015
Koko: n. 55 cm, 18 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: rauhallinen, hellämieli

18.6.2020

Minut löydettiin Aleksotan alueelta vaeltamasta, kukaan ei ilmoittautunut omistajakseni. Olen ollut varmaan aika yksinäinen koira. Olen rauhallinen ja kiltti, mutta vetäytynyt. En juokse ihmisen luokse ja kerjää huomiota. Olen vain. Kun minua kutsutaan, en tule luokse. Odotan.

Kun luokseni tullaan ja saan huomiota ja rapsutuksia, olen iloinen. Rauhallinen, nautin kosketuksista. Mutta en kerjää niitä. Tarvitsen aikaa. En ole osoittanut mitään agressiota. Jos ihmisen käsi heiluu liian nopeasti, menen matalaksi. Olen koira, joka haluan olla huomaamaton.

Olisi mahtavaa, jos voisin oppia luottamaan ihmiseen ja iloita koirana olemisesta. Perheeni olisi rauhallinen, kärsivällinen. Rakastavainen, hellä. Ehkä yksinelävä ihminen, jonka viereen voisin käpertyä illan hämärtäessä. Ihminen, jolla olisi aikaa ottaa selvää, millainen koira olen sulkeutuneen katseeni takana. Olen ollut tarhalla toukokuusa 2020 alkaen.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-