Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Persikelis ♂ leikataan

Ikä: syntynyt 2016
Koko: n. 50 cm
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: hurmaava, ystävällinen poika

31.1.2019

Olin sellaisen Lentvaris kylän yhteinen koira. Kuljeskelin ympäri kylää ja paikalliset tykkäs minusta. He päästivät omat koiransa vapaana leikkimään kanssani. Minulla oli paljon koira- ja ihmisystäviä.

Usein joudun kuitenkin vain makailemaan yksikseni tienpielessä. Näin kului viikkoja. Jotkut ihmiset soittivat tarhoille, mutta tarhat oli aika täpötäynnä koiria eikä kukaan oikein pystynyt tarjoamaan minulle suojaa. Kyllähän se syksy niin meni, mutta kun tuli kylmempi niin tämän yhden tarhan ihmiset vihdoin ajoi hakemaan minut pois. Ei heilläkään niin kovasti ollut tilaa. Hylättyjä koiria on paljon.

Pääsin kuitenkin tarhan ulkokoppeihin ja minulle se oli ihan ok juttu. Mukavat tytöt tulevat ulkoiluttamaan minua ja leikkivät kanssani. Saan myös hyvää ruokaa joka päivä, mitä ei aina tapahtunut kadulla eläessä. Tytöt kertoivat, että minut pitää madottaa kunnolla ja sitten rokottaa ja sitten vähän sen jälkeen pääsisin sisähäkkeihin ja sieltä varmaan omaan kotiin. Joku kastrointikin olisi tulossa, mutta en minä siitä huolehdi.

Yhtenä päivänä täällä kävi kaksi suomalaista, Liisa ja Jaakko. Jaakko oli tosi mukava ja vietti kanssani pitkän ajan leikkimällä ja syöttämällä nameja. Katso videosta miten hienosti opin antamaan tassua! Tällaisia juttuja ihmisten kanssa voisin tehdä vaikka kuinka.

Persikelis, male (will be castrated), born 2016, about 50-cm. Persikelis was living on streets of small town some weeks until taken to the shelter. Friendly with people and other dogs, active, playful dog.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat:

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-