Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pikku MirtaKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 01.2018
Koko: n. 28 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: hellä pusutyttö

1.6.2019

Minun tarinani on maailman lyhyin ja tavallisin tarhakoiran tarina. Omistaja sairaalaan, koira tarhalle. No, naapurit ruokkivat minua sen ajan kun tarhan tytöt madottivat ja rokottivat minut. Koska rokottamattomalle koiralle tarha on vaarallinen paikka. Parvovirus vaanii joka pinnalla itsepäisenä ja mahdottomana tuhottavana.

Tarhallani parvovirukseen kuolee paljon pentuja ja uusia tulokkaita. Onneksi kotihoitopaikkoja on paljon ja ennen tarhalle tuloa meidät yleensä pidetään kotioloissa. Joskus parvovirukseen sairastuu jopa rokotettu koira. Se vain osoittaa rokotussuojan tärkeyden. Millainen suoja viruksia vastaan voi olla koiralla, jonka emäkoiraa ei ole rokotettu ja joka on ehkä vähän aliravittu ja matoinen tarhalle tullessa?

Meidän tarhalla on kaksi omaa eläinlääkäriä ja he tietävät ihan kaiken tarhakoiria vaanivista taudeista. Ensinnäkin meidät aina madotetaan kunnolla. Ruokitaan hyvin. Pidetään kotihoidossa edes minimiajan. Sitten vasta aloitetaan rokotukset. Vähitellen terveytemme ja immuniteettimme kasvaa. Sitten leikkaukset ja vielä rokotuksia. Sitten vasta alamme etsiä uusia koteja. Täydellistä koiranelämäähän tämä ei ole, mutta tytöt tekevät parhaansa hyväksemme.

Olen suloinen, hellämielinen ja aina valmis pusuttelemaan ihmisiä.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-