Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Piratas ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ Ikä arvio: 01.2020
Koko: n. 50 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja
Saapunut tarhalle: 04.2021

Luonne: Super energinen ja iloinen kuin pyörremyrsky

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

18.8.2021

Asuin maaseudulla ketjun päässä koirankopissa, minä, nuori energinen koira, Minulla ei ollut edes kaulapantaa, vain sellainen narunpätkä kaulan ympärillä. Omistajani, vanhempi herrasmies, halusi antaa minut tarhalle. Tarhan ihmiset ajoivat paikalle ja kuten aina, pitivät paljon kiukkua ja surua sisällään nähdessään miten asuin.

Omistajani varmaan päätteli että nämä ihmiset ovat aika varakkaan näköisiä ja miksi ei käyttäisi tilaisuutta hyväkseen ja näkisi vähän vaivaa taloudellisen tilanteensa parantamiseksi, joten hän pyysi koirasta 50 euroa.

Tiedätkö miten paljon uusi koira maksaa tullessaan tarhalle? Ihmiset, jotka hylkäävät koiransa tarhalle eivät mieti sitä yhtään. Tarhat pitävät huolta siitä, että koira saa madotukset, rokotukset ja tietenkin, aina, huolehtivat steriloinnista / kastroinnista. Tarhat ovat ottaneet vastuukseen sen, että meitä hylättäviä koiria pitäisi olla mahdollisimaan vähän ja jokaisen pennun pitäisi syntyä odotettuna ja toivottuna koirana. Sitten ruokinta ja kaikki muut mahdolliset eläinlääkärinkulut. Tarhoilla on myös työntekijöitä, sillä ihan vapaaehtoisvoimin ei voi hoitaa paria sataa koiraa. Vapaaehtoiset ovat sellaisia, että he tulevat kun haluavat ja kääntävät kylkeä sunnuntai aamuisin kello kuudelta, vaikka nälkäiset koirat eivät ymmärrä mitään viikonpäivien tai sääolosuhteiden päälle. Koirat on hoidettava joka päivä.

Tarhan ihmiset olivat ajaneet melkoisen matkan hakemaan minua, joten tuo yllättävä hintalappuni ei heitä kovasti ilahduttanut. Minun jättämiseni sinne pihalle pyykkinaru kaulassa ei kuitenkaan ollut vaihtoehto. Loppujen lopuksi hintani saatiin tingittyä 20 euroon ja omistajani pääsi onnellisena lähikauppaan ostoksille ja minä koiranen tarhalle.

Olen ihan nuori, rohkea, ystävällinen koira. Tosi energinen, pyörremyrsky, sanovat. Olen upeaa raakamateriaalia, josta saat rakkaudella ja kouluttamisellla hienon koiran. Kaiva lenkkitossut sieltä kaapin perästä pölystä ja lähdetään yhdessä juoksemaan!

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!