Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Puma ♀ leikattu

Syntymäaika / Ikä arvio: 06.2016
Koko: n. 35 cm, 10 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Penkta Koja
Saapunut tarhalle: 10.2020

Luonne: rauhallinen maalaistyttö

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

20.8.2021

Liettuan maaseutu on täynnä kaltaisiani koiria. Lyhyet töpöjalat, pöyhkeä turkki, luppakorvat. Mitä lie mixejä me olemme. Olen keski-ikäinen koira, nainen parhaassa iässä, kun vain adoptioperheet ymmärtäisivät tämän. Minulla on vielä vuosia jäljellä ihmisen parhaana ystävänä.

Minut on otettu joskus aikoinaan toiselta tarhalta, siitä on muistona ihan oikea tunnistemerkintä eli siru. Omistajani sairastui syöpään ja tulin tällä tarhalle.

Kerran Pet Rescue Finlandin onnistui tehdä yksi koiranomistaja tosi iloiseksi. Tämä koiranomistaja oli viety sairaalaan sairaskohtauksen jälkeen ja koira oli jäänyt yksin taloon. Sellainen liettualainen maalaismökki, vaatimaton puinen talo, omenapuita. Koira oli onneksi päässyt tarhalle ja sieltä Suomeen. Omistaja ei ollut ikinä päässyt takaisin kotiinsa, vaan sairauskohtauksen jälkeen jäänyt heikoksi ja siirretty vanhainkotiin. Hänellä oli iso huoli koirastaan. Koska kylä oli pieni ja kaikki tunsivat toisensa, omistaja oli helppo jäljittää ja kertoa hänelle ilouutiset, koira oli haettu pois pihalta ja muuttanut Suomeen. Se uutinen oli ihan mahtava juttu. Olisit nähnyt vanhan omistajan ilonkyyneleet.

Minulta puuttuu sosialisointia ja olen hieman epävarma ihmisen aikeista. Tarvitsen aikaa ystävyyden solmimiseen. Minulle sopisi perhe ilman pikkuihmisiä eli lapsia, varmuuden vuoksi. Koirakokenut aikuinen perhe, ei lapsia, toinen koira saa kyllä olla. Oikeassa perheessä minusta tulee mitä mainioin ja kaunein pikkukarhu. Olisi kiva kertoa minunkin sairaalaan joutuneelle omistajalleni, että koira on turvassa, koira on löytänyt uuden kodin.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!