Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Pupa nyk. Papu Kotiutunut

Koko: alle 40 cm
Ikä: arviolta yli 7 vuotta
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: supersöpö seniori, kaikkien kaveri

22.1.18

Minä voisin olla joku Jackrusselin terrieri. Ainakin olen TOSI söpö. Omistajani toi minut tarhalle eikä hän ollut edes surullinen tai katumismielellä. Tarhan ihmiset aina järkyttyvät siitä, miten helposti ihmiset jättävät ja tuovat meitä koiria tarhalle. Ihan kuin he eivät tajuaisi, että sillä hetkellä kun astumme satojen koirien haukkumisen saattamana häkkiin, niin meidän oma maailmamme romahtaa.

Entiset kotikoirat stressaavat tarhalla kaikkein eniten. Katukoirille tarha merkitsee lämpöä, suojaa ja säännöllisiä ruoka-aikoja. Katukoirat on ihan että, huh huh, paljon parempi täällä tarhalla on asua kuin ulkona tienpäällä! Meille kotikoirille tarha on hirveä paikka. Meinasin aluksi syödä elävältä kaikki häkkini luokse tulevat ihmiset. Sanoivat, että olen lohikäärme. Nyt olen jo kaikkien kamu.

Tiedän, että olen seniori. Minulta on leikattu masusta hyvänlaatuisia kasvaimia eikä minulla ole etuhampaita. En ole silti lakannut haaveilemasta siitä, että voisin vielä nukkua oman kotini sohvalla lopunelämääni.

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-


HUOM.
Seniorikoiran adoptointi on vastuullinen asia.
Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - viikkoja, kuukausia, vuosia? Seniorikoirilla voi olla piileviä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata, eivätkä eläinlääkärit löydä ellei koiraa tutkita kunnon laitteilla - röntgenillä ja ultralla korvasta varpaaseen asti.
Kukaan ei tiedä tarkkaan, kuinka vanha tarhalle joutunut seniorikoira on. Seniorikoiran hoitoon voi mennä enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä. Piileviä vikoja voi olla sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet, erittäin huonot hampaat.

Vuosina 2016-2017 yhdistyksemme on tuonut Suomeen 17 seniorikoiraa, joista 4 on kuollut vajaan puolen vuoden sisällä Suomeen tulosta, eli n. 20%. Tähänkin pitää varautua.

Harkitsethan tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan?