Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Raja ♀ leikattu VARATTU

Syntymäaika / Ikä arvio: 09.2019
Koko: n. 45-50 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: leikkisä, ystävällinen

3.8.2020

Olen sellainen peruspentu. Iloinen hössöttäjä, kaikkia rakastava pusutyttö. Turkkini on erikoisen värinen, sellainen ruskeanlaikullinen. Olen juuri sopivan kokoinen perhekoira. Tarpeeksi iso, että perheen ronskea isä ei astu päälleni vahingossa, tarpeeksi pieni, että en kokonaan jyrää perheen suloisia pikkulapsia alleni. Leikkisä ja iloinen, mutta hieman jähmetyn jos joudun lähtemään kovin kauaksi lenkille. On minusta siis äidille sohvaseuraksikin uudessa perheessä. Sopisin perhekoiraksi.

Äitini oli ketjussa kiinni oleva ulkoira, huskymixi. Isäni on tuntematon maaseudun naistennaurattaja. Tuloksena oli vahinkopennut, yksi niistä minä. Älä kysy, mitä sisaruksilleni tapahtui. Minä olen elossa, iloinen ja valmis omaan kotiin. Minut tuotiin yksityiselle naishenkilölle kotihoitoon, ulkokoiraksi, ja sieltä tulin huhtikuussa tarhalle.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-