Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Reima ja Rokse VARATTU ♀ leikattu

Syntymäaika / Ikä arvio: Reima (tumma) 04.2017, Rokse (vaalea) 04.2014
Koko: n. 35 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: leikkisiä, rohkeita kaikkien ystäviä

17.11.2019

Tässä me nyt sitten olemme, iloiset pikkukulkurikoirat. Meidät saatiin kiinni kun juoksentelimme ympäri kyliä, eikä meidän menneisyydestä muuta tiedetäkään. Tultiin tarhalle syyskuussa 2019. Kaikki tarhan tytöt on tosi ihastuneita meihin, koska me ei stressata mitään ja kaikki jutut on meille kivoja.

Todennäköisesti olemme äiti ja tytär, vaikka siitä ei tietenkään voi olla ihan varma. Olemme ihan parhaita kavereita, mutta koska olemme rohkeita ja reippaita ja tulemme muiden koirien kanssa toimeen, niin voimme ihan hyvin etsiä kotia myös erikseen. Olisi hienoa, jos pääsisimme samaan kotiin. Jos ei, niin elä pelkää, ei me sitäkään stressattaisi. Pääasia olisi, että pääsisimme pois tarhalta elämään oikeaa koiranelämää jonkun kaksijalkaisen ihmisen parhaana ystävänä.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-

Reima

Rokse