Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rokis ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ ikä arvio: 02.2017
Koko: n. 60 cm, 40 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Penkta Koja
Saapunut tarhalle: 02.2021
Luonne: kultainen

Rokis ♂ sterilized
Age estimate: 02.2017
Size: 60 cm, 40 kg
Location: Lithuania / Penkta Koja shelter
At the shelter: 02.2021
Character: sweet

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

26.8.2021

Kultainen poika Rokis. Tosiasia on, että monet meistä tarhakoirista ollaan oltu jonkinlaisessa onnettomuudessa. Mieti itse, miten riskialtista koiralle on olla karkuteillä ja juosta vapaana.

Minä lähdin karkuun omistajani pihasta ja jouduin auton alle. Omistajani löysi minut, mutta hänellä ei ollut yhtään rahaa auttaa minua. Etujalkani oli pahasti loukkaantunut. Omistajani vei minut eläinlääkärille ja sanoi, että tehkää jotain, mutta minulla ei ole rahaa. Eläinlääkäri ei ollut erikoistunut leikkauksiin tai jalkaongelmiin, hän osasi rokottaa koiria ja tehdä muita ihan yksinkertaisia asioita. Niinpä tuosta eläinlääkärikeikasta ei ollut minulle mitään hyötyä.

Seuraavaksi omistajani toi minut tarhalle. Hän ei tiennyt ollenkaan mitä tehdä minun kanssani nyt kun jalkani oli loukkaantunut, joten tarhalle tuominen vaikutti oikealta päätökseltä. Olen varmaan ollut yksi tarhan TOP 10 kalleimmista koirista, mutta eivät he siitä niin välitä. Pääasia on se, että he tekivät kaikkensa pelastaakseen jalkani. Nyt minulla on neljä jalkaa. Leikkaus, ja sitten kuntoutus. He jopa löysivät ihka uuden koirien terapia uima-altaan ja veivät minua uimaan. Sain kotitehtäväksi jumppaohjeita, joita tarhan työntekijät noudattivat säntillisesti.

Minun pelastamiseni on vienyt paljon rahaa ja etenkin paljon työtä, monen rakastavan ja välittävän ihmisen työtä. Kaikeksi onneksi olen kultainen koira, kultainen luonteeltani. Aivan mahtava! En ole koskaan valittanut kipua, enkä koskaan osoittanut mieltäni. Joku saa minusta todellisen parhaan ystävän, upean koiran.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä. Koirilla on lakisääteinen raivotautirokotus sekä matkaviikolla annettu matolääkitys ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan. Tautitestaukset ja tehosterokotukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti.


Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptiota!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat
1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maanteitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.


In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communicate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!