Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rubikas ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ Ikä arvio: 01.2016
Koko: n. 40 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: leikkisä ilopilleri

11.5.2020

Hassua miten jotkut koirat valittaa tarhalla asumista. Haukku ja ulisee ja vapisee. Täällä on niin kivaa! Lämmin häkki, ruokaa joka päivä. Kivoja tyttöjä jotka ottaa kerran päivässä kävelylle ja leikkii. Kyllä tämä minulle kelpaa.

Minä ja kaverini Meile tultiin tänne maaseudulta ja siellä saa olla aika tiukka koiruus että pärjää. Tuuli puhaltaa koirankopin raoista ja ei sen ketjun päässä maailma kovin ihmeellinen ole. Ruuantähteitä ja valkoista leipää lounaaksi. Koiranruuat on mainostajien höpötyksiä. Jos se ruoka kelpaa ihmiselle niin kelpaa se koirallekin. Koira sisätiloissa on joku ihmeellinen ulkomainen hössötys. Koiran paikka on ulkona. Omistajamme kuoli ja jäimme sinne torpille ihan yksin.

Tarhan tyttöjen mielestä minä ja Meile ollaan niiden päivän piristys. Hilpeitä me ollaan. Tultiin tänne tarhalle joskus ennen joulua ja nyt olisimme kuulemma enemmän kuin valmiita omiin koteihin.

Ai niin, minusta ei kuulemma saa kunnon kuvaa kun koko ajan juoksen ja hypin. Katso videoni!

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-