Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rublis KOTIUTUNUT

Syntymäaika/ Ikä arvio: 04.2015
Koko: n. 26 cm, 7 kg (vähän ylipainoa)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: leikkisä, energinen, ystävällinen

20.2.2020

Se tavallinen tarina. Tai monta sellaista. Mitä enää uskoisi, tarhan tytöt miettivät. Omistaja lähti ulkomaille tai joutui sairaalaan tai kukaan ei tiedä. Joka tapauksessa, kaksi koiraa jäi kodittomiksi ja jätettiin naapurien tai ystävien hoidettavaksi. Tai joidenkin ihmisten, jotka koiria eivät tarvinneet. "Näitä koiria ei enää tarvita". Siihen kai sitten sisältyy tarinani. Maailman tavallisin tarina, kun omistaja tai omistajan lapsi/serkku/naapuri tuo koiran tarhalle.

Ilmeisesti minä olin pikkukoirana saanut asua mökin sisällä kun taas isompi kaverini oli se ulkona asuva ketjukoira. Älä silti luule, että olen heti valmis normikoiravippielämään. Usko pois, että maailmassa on monta asiaa, jotka on minulle uusia. Niinkuin ravitseva koiranruoka. Kaunis kaulapanta ja hihnassa kävely. Omistajan kanssa.

Tulin tarhalle marraskuussa 2019 ja olen ollut kiva ja ystävällinen koira. Olen aluksi vähän vaatimaton (niinkuin älä vain lyö minua olen kuin maan mato), mutta kun tutustun ihmiseen niin olen varsinainen ilopilleri. Joskus tarhalla pikkulapset taluttavat minua, kun olen niin pieni. Loogista eikö vain? Sikäli kiva, että nyt tiedetään että en sano mitään pahaa noista pikkuihmisistä.

Olen NIIN valmis omaan kotiin! Jonkun roska on toisen aarre, sanon minä.

Ai niin, häntäähän minulle ei ole, kukaan ei tiedä miksi. Haittaako?

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-