Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rudis ♂ leikataan

Koko: n. 50 cm
Ikä: aviolta alle 3 vuotta
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: iloinen ja leppoisa poitsu

13.11.18

Rudiksen kuva- ja videokuulumiset.

26.2.18

Oletkos koskaan talvella kokeillut laittaa kieleski metalli tolppaan?? Oletko OIKEESTI!!!

Mä en kyllä ymmärrä teitä ihmisiä!!?? En suosittele kokeilemaan, kieli jää kiinni, tarvitaan kuumaa vettä sen irrottamiseen ja sit tulee verta...
Mutta ootko kokeillu syödä jääpuikkoja?? ai ei, no mäpäs oon ja se vasta on hupaisaa!! tahdotko kokeilla mun kansss mä voin näyttää ja sit voidaan leikkiä lapasilla ja riehua lumessa!
Jos mä kerron täällä tytöille et mua ootetaan Suomessa ja niin ne itkee ilosta ja pakkaa mulle tavarat valmiiksi, jos sä vaan tuut mua vastaan =)

3.12.17

Tavallinen tarina, juoksentelin kylillä ja kukaan ei minua kaivannut. Kuvista näet miten laiha minä olin kulkukoirana. Videossa olen mukavasti pulskistunut tarhalla. Nämä tytöt pitävät meistä hyvää huolta.

Tulen toimeen ainakin tyttökoirien kanssa, koska heidän kanssaan olen asunut samassa häkissä. Toinen silmäni on vahingoittunut jossain matkanvarrella ja on vähän erikokoinen enkä näe sillä. Ei se minua haittaa.

Olen iloinen ja huoleton poika. Vähän sellainen tavis paikallisten mieleen, joten en varmasti löydä täältä kotia ihan nopeasti.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat:

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-