Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sabas nyk. Luka KOTIUTUNUT

Syntymäaika/ Ikä arvio: 08.2016
Koko: n. 46 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: itsevarma, leikkisä, vähän pidättyväinen aluksi

21.1.2020

Omistajani olivat sellaisia, jotka päästivät minut kaduille ulkoiluttamaan itseäni. Tällaista elämää elin pennusta lähtien. Onneksi joidenkin ihmisten mielestä kaduilla juoksenteleva koira ei ole hyvä juttu ja he toivat minut tarhalle joulukuussa. Ihan ensiksi tarhalle tulevilta koirilta yritetään löytää mikrosirua. Harvoin sitä löytyy, mutta näin pitää kuitenkin tehdä.

Minulta löytyi siru! Hurraa! Ihme vain, että minut oli pentuna siruttanut juuri tämä tarha, jonne olin nyt joutunut. Salapoliisityön jälkeen tytöt päättelivät, että olin yhden kotihoidossa olleen pentueen poika ja olin löytänyt uuden kodin suoraan kotihoidosta. Ilmeisesti huonon kodin. Taas pettymys ihmisiin, jotka ottavat pennun tarhalta ja lupaavat rakastaa ja hoitaa koiraa tämän elämän loppuun asti. Niin niin.

Olen aristokraattisen kaunis, leikkisä ja iloinen. Olen kuitenkin joutunut elämään niin kauan yksin, että olen hieman varautunut ihmisten suhteen. Luottamukseni täytyy ansaita. Tulen hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja osaan kulkea remmissä mainiosti.

Huolimatta nuoresta iästäni, olen kuin viisas, pidättyväinen professori, joka haluaa ensin tarkkailla ja tutkia ihmistä, ennen kuin ryhtyy ilottelemaan ja leikkimään. Minulla on oma mielipide asioista. Varmuuden vuoksi sopisin perheeseen, jossa ei ole pieniä lapsia ja jonkinverran koirakokemusta.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-