Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sabrina ♀ leikataan VARATTU

Syntymäaika / Ikä arvio: 01.2020
Koko: n. 35 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Penkta Koja

Luonne: aluksi varautunut, mutta uteliaan ystävällinen

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

23.7.2021

Mitäs sinä sanoisit, jos ostaisit uuden talon ja talon mukana tulisi neljä koiraa ja liuta pentuja. Noin vain siellä pihalla kun alat järkätä muuttokuormaa ja mietit olohuoneen seinän maalaamista. Pikkuinen shokki vai mitä?

Ystäväni Mery ja Preila, teiniäidit, ovat jo täällä etsimässä omaa kotia. Itse asiassa tätä kirjoittaessa Mery on jo matkalla Suomeen omaan kotiin. Minä olin aluksi vähän ujo ja epävarma. Hassu juttu oli se, että luotin ja pidin lapsista ensin enemmän kuin noista aikuisista. Ota siitä sitten selvää.

Minut haettiin vähän myöhemmin, toukokuussa, sitten kun tarhalta löytyi tilaa. Mery ja Preila piti ottaa nopsemmin kun heillä oli lapsia. Ei se ole tiedättekö niin helppoa näillä tarhoilla, että koiria vain pelastetaan. Meitä pelastettavia koiria on paljon ja tarhalla on vain tietty määrä tilaa. Nytkin tarhallani on aina joku äitikoira pentuineen niiden vessassa.

Usein koirat pitää jättää pahaan asemaan ja vain odottaa, että vapautuisi tilaa. Minäkin odotin yksin siellä pihalla ylimääräisen kuukauden. Miten sitä tilaa tulee tarhalle? Siten että ihanat ihmiset, kuten sinä, adoptoivat tarhakoiran ja paikka vapautuu seuraavalle. Niin yksinkertaista se on. Mitä tarhat tekevät hylättyjen koirien ongelman ratkaisemikseksi? Steriloivat joka ikisen tarhalta uuteen kotiin lähtevän koiran ja vielä lisäksi ylimääräisen porukan koiria erilaisten tempausten avulla. Vähitellen, yksi koira kerrallaan maailma paremmaksi paikaksi.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!