Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sansas ♂ leikataan

Koko: alle 40 cm
Ikä: arviolta yli 8 vuotta
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: palloleikkejä rakastava kaikkien kaveri

2.2.18

Minä pääsin muutumisleikkii.
Katsokaat, ette heti uskoisikaan minua samaksi karvaturriksi!

29.1.18

Rakastan palloleikkejä. Tiedätkö sellaisen leikin, että sinä heität pallon, minä otan sen kiinni ja sitten en anna palloa sinulle? Eikö olekin hauskaa. Siihen leikin sääntöihin on yksi poikkeus: jos sinulla on nami, niin vaihdan pallon namiin. Katsoppa minun video, ei millään arvaisi, että olen seniori-ikäinen. Voihan se olla, että olen nuorempi?

Joskus meidän katukoirien ikää on tosi vaikea arvioida. Hampaat voi olla huonossa kunnossa ihan vain huonon ravinnon takia ja takkuturkki tekee kenestä vain vähän iäkkäämmän näköisen. Minä ainakin jaksan vaikka ihan loputtomiin tätä kivaa lenkkeilyä ihmisen kanssa ja palloleikkejä. Tulen hyvin toimeen muiden koirien kanssa.

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-HUOM.
Seniorikoiran adoptointi on vastuullinen asia.
Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - viikoja, kuukausia, vuosia? Seniorikoirilla voi olla piileviä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata, eivätkä eläinlääkärit löydä ellei koiraa tutkita kunnon laitteilla - röntgenillä ja ultralla korvasta varpaaseen asti.
Kukaan ei tiedä tarkkaan, kuinka vanha tarhalle joutunut seniorikoira on. Seniorikoiran hoitoon voi mennä enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä. Piileviä vikoja voi olla sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet, erittäin huonot hampaat.

Vuosina 2016-2017 yhdistyksemme on tuonut Suomeen 17 seniorikoiraa, joista 4 on kuollut vajaan puolen vuoden sisällä Suomeen tulosta, eli n. 20%. Tähänkin pitää varautua.

Harkitsethan tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan?