Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Saturnas ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ Ikä arvio: 12.2019
Koko: n. 50 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: kaikille ystävällinen, rohkea

4.8.2020

Mitä me hylätyt koirat tekisimme ilman sienestäjiä? Kuinka monta innokasta sienten kerääjää on auttanut metsään hylättyjä koiria? Jatkakaa vain sienten keruuta, ahkerat ihmiset. Ette ikinä tiedä mitä siellä metsässä tulee vastaan. Tuletteko kotiin sienten vain koiran kanssa?

Mitä minun entisen omistajani lahoavissa aivoissa oli oikein liikkunut, vaikea arvata. Tarhan porukalla olisi hänelle muutama kipakka sana sanottavana. Eikä pelkästään tarhan porukalla. Tytöt on aika fanaattisia eläintensuojelijoita, mutta minun kohdallani yleinen mielipide olisi 6-0 minun voitoksi.

Minut oli sidottu puuhun metsään ja kaiken lisäksi lyöty päähän jollain kovalla esineellä, niin että päässäni oli syvä haava. Oliko omistajani yrittänyt tappaa minut ensin ja sitten epäonnistunut ja sen jälkeen keksinyt viedä minut metsään puuhun kiinni vai oliko hän ensin sitonut minut ja sitten ajatellut nerokkaasti kolauttaa minua vielä päähän. Oliko tuo taponyritys vai joku raukkamainen vihanpurkaus viatonta koiraa vastaan?

Mitä lieneekään kamalaa minulle on tapahtunut elämässäni, olen mitä parhain pentukoira. Koirat ovat ihmeellisia otuksia. Ihminen voisi oppia meiltä niin paljon. Satun olemaan ehkä tarhan rennoin ja kivoin tyyppi. Läpäisin lapsitestinkin, kun tarhan pomon kaksi pikkuihmistä leikki kanssani. Vilkasta sakkia, sanoin vain. Muutkin koirat ovat ystäviäni. Olen ollut tarhalla heinäkuusta lähtien ja alan olla valmis etsimään parasta mahdollista perhettäni.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-