Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sepetukas KOTIUTUNUT

Syntymäaika/ Ikä arvio: 06.2019
Koko: n. 30 cm (kasvaa n. 10-kiloiseksi)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: leikkisä ja rohkea

21.11.2019

Apua, olenko jämähtänyt tarhalle? Minut löydettiin ihan pikkusinttinä ystäväni kanssa maaseudulta, kukaan ei edes tiedä minkälainen äitini mahtaa olla. Minun kaunettani ja rohkeaa, napakkaa luonnettani on ihailtu vaikka kuinka, mutta se oikea koti on vielä löytämättä. Ystäväni lähti juuri viime viikolla omaan kotiin ja tarha on täynnä uusia, söpöjä pentuja. Minkalainen nuoren koiran elämä on tarhan häkissä, hui? Siksi lähden rohkeana poikana etsimään onneani merten toiselta puolelta. Koti ohoi!

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-