Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Snufis ♂ leikattu

Syntymäaika/ Ikä arvio: 01.2020
Koko: n. 30 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: iloinen, herkkä

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

21.7.2021

Minun tarhan ihmiset keräilee meitä maaseudun hylättyjä ja tarpeettomia koiria hurjan pitkien matkojen takaa. Olen Kedaineksesta, joka on hurmaava pikkukaupunki ihan Liettuan keskellä. Meitä Kedaineksen koiria tulee tänne tarhalle usein. Liettualaiset pikkukaupungit on oma tarinansa. Ylpeitä, ahkeria ihmisiä, joiden pihat on tip top kunnossa. Maanviljelyä. Lähes kaikki ruoka tehdään itse, pihoilla kasvavat tomaatit, herneet, kurkut, perunat. Koko kesä ja syksy vihanniksia säilötään ahkerasti. Tehdään hilloja ja mehuja. Teurastetaan kanoja ja kalkkunoita, kynitään höyheniä. Kaupungissa apteekki, ruokakauppa, terveyskeskus. Nuorisolle hurjan tylsää. Aikuisille maanviljelijöille aina sellainen tunne, että pääkaupunkiseudun poliitikot eivät ymmärrä heidän tarpeitaan. Konservatiivisia, katolilaisia.

Meidän kaupungissa oli myös pentutehtaita kun puolisen vuotta sitten täällä kohahti kun eläinsuojelijat pääsivät vihdoin etsimään ja tunkeutumaan pentutehtaisiin poliisin avulla. Koirabisnestä.

Tarhan asiakirjoissa lukee kohdallani "hysteerinen", sellainen meinaan olin kun tulin tarhalle toukokuussa 2021. Voit vain kuvitella millaista elämäni on ollut. Ensin täysi vapaus maaseudulla, juosta mihin haluaa pitkin peltoja. Sitten autokyyti, häkki, satojen koirien haukunta, vieraita ihmisiä. Olen herkkis, ja se oli minulle liikaa. Nyt olen jo tottunut tähän paikkaan ja hyväksyn ihmiset. Minusta tulee hyvä kotikoira ymmärtäväiselle perheelle.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!