Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Spaikas KOTIUTUNUT

Ikä/ syntymäaika arvio: 2016
Koko: n. 50 cm
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: iloinen, energinen poika, kaikkien kaveri

3.10.18

Olen ollut tarhalla helmikuusta lähtien. Kuljeskelin kaduilla eikä omistajia löytynyt. Täällä tarhalla on superkivaa. Rakastan koirakavereita ja näitä hoitotyttöjä. Saadaan joka päivä ruokaa ja öisin ei ole kylmä. Välillä pääsen ulos pidemmille lenkeille. Olen super iloinen ja energinen poika. Tytöt kertoivat, että on olemassa jopa tarhaakin parempia paikkoja. Sellainen kuin oma koti! Jossa ei olisi 200 ystävää vaan ehkä pari. Pehmeä sohva eikä kova sementti jossa on kaverien kakkoja. Jossa ihmiset leikkisivät kanssani joka päivä eikä kerran viikossa. Kuulostaa ihan mahtavan upealle. Ehkä joku päivä minulla olisi oma koti?

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-

16.1.19

Talvikuulumisia Spaikakselta

14.10.18

Syyskuulumisia Spaikakselta