Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Spaikis ♂ leikattu

Syntymäaika/ ikä arvio: 01.2013
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua (Penkta Koja)
Saapunut tarhalle: 03.2021
Luonne: ystävällinen, hauska

Spaikis ♂ sterilized

Age estimate: 01.2013
Location: Lithuania / Penkta Koja shelter
At the shelter: 03.2021
Character: friendly, funny


In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

20.10.2021

Olen Spaikis, ystävällinen ja hauska koira. Minut löydettiin kadulta eikä omistajaani näkynyt missään, joten minut pelastettiin tarhalle. Nyt olen valmis etsimään uutta kotiani.

Seniorikoiran adoptointi on vastuullinen asia.

Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - viikkoja, kuukausia, vuosia? ��Seniorikoirilla voi olla piileviä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata.

Kukaan ei tiedä tarkkaan, kuinka vanha tarhalle joutunut seniorikoira on.

Seniorikoiran hoitoon voi mennä enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä.

Yleisiä seniorikoiran terveyshaasteita ovat sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet, erittäin huonot hampaat.

Harkitsethan tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan?


Jos vastaus on kyllä, seniorikoirat ovat mitä ihanampia perheenjäseniä ja kiitollisia niin vähästä - kunnon levosta, pikkulenkeistä, rapsutuksista ja nameista. Mikään ei ole palkitsevampaa, kuin tarjota seniorikoiralle hänen ansaitsemansa loppuelämä ihmisen parhaana ystävänä.