Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Spurgyte ♀ leikattu

Syntymäaika / Ikä arvio: 01.2015
Koko: n. 30 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: oman arvonsa tunteva neiti

1.5.2020

Onpas ihan mahtavaa, että minut lisätään näille sivuille juuri Vapunpäivänä. Minun nimeni Spyurgyte on suomeksi pikku sokerimunkki ja arvaan vaan, että tällä hetkellä sinulla pursuaa sokerimunkit korvista Vapun jäljiltä.

Olen ollut tarhalla joulukuusta 2019 lähtien ja olisin ihan valmis omaan kotiin. Olen iloinen, leikkisä, rakastava pikkukoira, ha haa, silloin kun haluan olla sellainen. Voin myös olla känkkäränkkä ja itsepäinen ja näyttää hampaita jos teet minulle jotain josta en pidä. Olen sellainen yksinäinen koira, jonka on pitänyt oppia pitämään puolensa tässä maailmassa. Jos en osaisi vähän murahtaa, niin ihminen voisi lyödä. Surullista, että pikkukoiran pitää oppia tällaisia juttuja.

Eksyin erääseen pihaan vaeltelemaan ja kaulapannassani roikkui ketjua, jonka olin onnistunut vetämään pois ja karkaamaan. Tietäen kotimaani koiratilanteen, niin olen ollut ulkona pihan perällä haukkuva vahtikoira, yksinäinen otus, elävä ovikello. Tällaisia minunlaisiani on pihat täynnä. On niin surullista, että tässä maassa koiran pitäminen parin metrin ketjussa yksin pihan perällä on täysin sallittua ja laillista. Joskus tyttöjen mielestä on niin mahtavaa, että me karkaamme ja omistajat eivät meitä etsi. Miksi etsisi, jostain tutulta saa uuden koiran siihen ketjuun kiinni. Kyllähän meitä riittää, koiria.

Minulle hyvä perhe olisi ilman pikkulapsia, ihan varmuuden vuoksi, etten pääsisi vahingossa puremaan pikkuihmistä. Aikuinen perhe, jossa on sen verran koirakokemusta, että minun viestejäni osataan tulkita oikein. Että milloin hännänheilutus ja ilo muuttuu ahdistukseksi ja tarvitsen omaa rauhaa. Perhe, jolla on kärsivällisyyttä opettaa minulle rakkautta ja luottamusta.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-