Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sudanas KOTIUTUNUT

Syntymäaika/ Ikä arvio: 07.2018
Koko: n. 60 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: sosiaalinen, kiltti, älykäs

25.8.2019

Meitä koiria on täällä tarhalla paljon, vähän yli 200. Mutta kyllä nuo tytöt kovasti yrittävät rakastaa meitä kaikkia yksilöinä eikä vain numeroina. Esimerkiksi, minä pääsin kaupungille lounaalle tänään! Pois häkistä, pois satojen koirien haukkumisen keskeltä.

Olin kuulemma ihan superhyper hienosti käyttäytyvä nuori mies. En pelännyt mitään, en hyökkinyt ihmisten päälle en hyvässä enkä pahassa, istuskelin ja makailin ihan rauhassa kun tytöt nautti lounastaan ja leikki kännyköidensä kanssa. Heiluttelin välillä häntää ja nautin olostani.

Olen kuulemma ihan yhtä hyvä pakkaus kuin Suomeen lähteneet Pepa ja Francas. Sen pitäisi olla iso suositus meikäläiselle.

Lounaan lopussa tytöt huomasivat ison pöydällisen isoja miehiä ja yrittivät testata, pelkäänkö miehiä. Kertoivat minulle, että nyt mennään nopsaa ja otetaan nuo miehet kiinni. No siitä tuli vähän nolo juttu kun ne miehet ihmettelivät miksi yhtäkkiä kaikenmaailman blondit seuraavat heitä. Minähän en niistä miehistä välittänyt ollenkaan.

Minut löydettiin kadulta ja tuotiin tarhalle 1.8.2019. Selvisin terveenä parvovirusvaarasta ja minut on madotettu ja rokotettu kertaalleen. Vielä vähän valmisteluja olisi tiedossa ennen kuin pääsisin Suomeen, mutta voi siellä jo asettautua jonoon meikäläistä varaamaan. Olisi kiva päästä ravintoloihin vähän useamminkin, oman parhaan ihmisen kanssa.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-