Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Suklaa Sidas ♂ leikataan

Ikä/ syntymäaika arvio: 2014
Koko: alle 50 cm
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: ihmisen läheisyyttä ja hellyyttä hakeva mutta epävarma poika, joka tarvitsee koirakokemusta omaavan ja kärsivällisen kodin

21.4.18

Uusia videokuulumisia :)

26.2.18

Niin se aika vaan kuluu ja elämä muuttuu. Minäkin olen edistynyt ja ennen kun murisin aina jos joku yriti ottaa leluni, mutta en enää. Luulin aina, että muut haluavat varastaa ne minulta ja puolustin omia lelujani murisemalla kaikille. Nyt olen ymmärtänyt, että he eivät vie niitä minulta vaan haluavatkin leikkiä kanssani. Ihan mahtavaa, voisin tehdä tätä ihan kokoajan. Jokainen voi muuttu jos vain joku osaa auttaa oikealla tavalla.

31.1.18

Ihan ensin sanon sinulle, että voin purra. Minä etsin kotia, jossa luetaan hyvin koiraa. Minä haen hurjasti ihmisen läheisyyttä ja hellyyttä, sitten jotain tapahtuu ja minua alkaa ahdistaa. Saatan kesken rapsutusten purra. Jos sinä luet tämän ja ymmärrät, mitä minun koiranpäässäni voisi pyöriä, jos olet aikaisemminkin kesyttänyt epävarmoja koiria, jos tiedät mitä tehdä ja rakastuit suklaasilmiini ja rakastat koirahaasteita, silloin voisin muuttaa teille. Selvähän se on, että kymmenien koirien keskellä koirankopissa kiinni minusta ei ikinä tulee parempaa koiraa.

Mikä on taustani? Kuljeskelin keskellä Kaunasin kaupunkia ja omistajiani ei ikinä löydetty.
Arvaa kuinka kauan olen ollut tarhalla? Kolme vuotta. Joko olisi aika löytää oma koti?

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-