Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tiramisu ♂ leikattu

Syntymäaika/ ikä arvio: 06.2019
Koko: n. 30 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Penkta Koja
Saapunut tarhalle: 06.2021
Luonne: todella ujo, rauhallinen, melko varautunut


Tiramisu ♂ castrated

Age estimate: 06.2019
Size: 30 cm
Location: Lithuania / Penkta Koja shelter
At the shelter: 06.2021
Character: very shy, calm, quite reserved

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

25.09.2021

Hei,
minä olen Tiramisu, noin 2-vuotias, mitä suloisin pieni pötkylä. Haluaisitko olla ystäväni?

Minä olen sellainen rauhallinen kaveri, yllättävän rauhallinen ikäisekseni. Olen myös melko ujo poika, en siis hyppää suoraan vieraiden ihmisten syliin hellittäväksi. Minun täytyy päästä ensin tarkastelemaan teidän kaksijalkaisten toimia turvallisen etäisyyden päästä, jotta pääsen perille, minkälainen hemmo olet todella perujasi.

Aikalailla kaikki uusi jännittää ja epäilyttää minua. En välitä kovista äänistä enkä vauhdikkaan vaarallisista tilanteista. Rauhalliset nuuskuttelulenkit luonnon helmassa ovat enemmän minun juttuni. Herkut ja hellyydenosoitukset ovat myös tooodella kivoja, kunhan ne tulevat ihmiseltä, johon pystyn luottamaan.

Uskon, että sopisin kaikista parhaiten perheeseen, jolla olisi melko rauhallinen ja selkeä, rutiininomainen elämänrytmi ilman sen suurempia muutoksia tai muuta hötkyilyä. Ujoudestani johtuen varsinkin pienemmät lapset saattavat olla minulle hieman liikaa, joten toivoisin, että tulevassa kodissani olisi joko vain aikuisia tai sitten jo isompia lapsia, jotka osaavat ottaa toiminnassaan huomioon aran luonteeni. On myös ehdottoman tärkeää, että pääsisin asustelemaan rauhallisella asuinalueella, sillä kaupungin sykkeessä olisin varmasti jatkuvasti stressaantunut ja peloissani.


Tuntuuko vielä siltä, että sinä voisit olla tuleva ystäväni, tuleva perheenjäseneni?
Jos tuntuu, niin pyydän sinua lukemaan vielä tarkkaan kauniiden kuvieni jälkeen linkatut tiedostot adoptio infosta, terveystiedoista, multiresistenssistä ja ruokaviraston tiedotteesta. Ja tämän jälkeen vielä todella harkitsemaan, että onko sinulla resursseja ja voimavaroja sitoutua minunlaiseni, varautuneen koiran kotiuttamiseen ja kasvattamiseen.
Voin varmuudella nimittäin sanoa jo nyt, etten tule alkuun olemaan kaikista helpoin kaveri lähestyä, mutta sen jälkeen, kun olet voittanut luottamukseni, lupaan, etten lähde viereltäsi koskaan.


Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä. Koirilla on lakisääteinen raivotautirokotus sekä matkaviikolla annettu matolääkitys ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan. Tautitestaukset ja tehosterokotukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti.


Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptiota!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat
1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maanteitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info
If you want to communicate in English, please use this form application for adoption.


Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!