Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuzas ♂ leikattu

Syntymäaika/ Ikä arvio: 02.2017
Koko: n. 40 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: iloinen, tulee toimeen muiden koirien kanssa

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

14.7.2021

Pet Rescue Finlandin väellä on monta suunnitelmaa meidän maaseudun yksinäisten ketjukoirien auttamiseksi. Tiedätkö, että kun kuljet ympäri liettualaista pikkukylää, niin joka talon pihanperällä on suloinen, pikkuinen, yksinäinen koira haukkumassa. Koiran haukunta on erottamaton osa pikkukylän tunnelmaa. Koiran haukunta peittää alleen linnunlaulun ja häiritsee aamu-usvan vaatimaa hiljaisuutta. Yksinäisten koirien lakkaamaton haukunta.

Yksi Pet Rescue Finlandin suunnitelma on ajaa isolla autolla pitkin kylää, salaa, aamuhämärässä. Nopsia ihmisiä, metallipihdit, ketjut poikki, koirat autoon ja niin saataisiin kaikki koirat vapaiksi ja kylä hiljaiseksi.

Toinen suunnitelma on enemmäin laillinen. Pet Rescue Finlandin väkin on nimittäin ollut monta kertaa paikallisten eläinsuojelijoiden mukana kiertämässä maaseutua. Näin se menee. Kävellään
pihalle ihan muina miehinä. Kurkitaan ikkunasta sisälle. Koira haukkuu, kissat ja kanat juoksee. Etsitään kasvimaalta. Jossain se ihminen on. "Tarvitsetko tätä koiraa?" Ihminen tuijottaa takaisin tyhjin katsein. Nousuhumala tai laskuhumala tai sitten ihan oikeasti ihminen miettii että mikä
koira. "No en", sanoo ihminen, tyhjin katsein. "Mikä tämän koiran nimi on?" yritetään pikku keskustelua. Ihminen tuijottaa takaisin tyhjin katsein. "Reksas", jos koira on nimittäin iso.
"Pupa" jos koira on pieni, "Muse", jos koira on harmaa ja pieni. Maaseudun yksinäisillä koirilla on aina samat nimet. Koska heillä ei ole nimiä. Koska heistä ei välitetä.

Tämä on siis Pet Rescue Finlandin haave. Ajaa ympäri Liettuan maaseutua isolla autolla ja kerätä kaikki yksinäiset koirat pois, ajaa heidät vapauteen auringonlaskua kohti. Tätä haavetta varten
tarvitaan monta adoptioperhettä. Monta perhettä, jotka avaavat ovensa ja sydämensä yksinäiselle koiralle.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!