Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Bazilis nyk. PasiKOTIUTUNUT

Syntymäaika/ ikä arvio: s. 01.2019
Koko: n. 40 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Penkta Koja
Saapunut tarhalle: 04.2021
Luonne: iloinen, tarkkaavainen, ihmisrakas


Bazilis ♂ castrated

Age estimate: 01.2019
Size: 40 cm
Location: Lithuania / Penkta Koja shelter
At the shelter: 04.2021
Character: happy, attentive, loves people

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

04.09.2021

Hei!

Minä olen Bazilis, komea nuoren miehen alku ja etsin omaa ihmistäni, omaa perhettäni. Haluaisitko kenties sinä olla ystäväni?

Menneisyyteni on melko hämärän peitossa: Ihanat eläinsuojelijat löysivät minut kuljeskelemasta kadulta ja ottivat minut talteen Penkta Kojan tarhalle, jonne pääsin majailemaan muiden minun laisteni, kovemman onnen sankareiden luokse. Siitä, miten olen kadulle päätynyt, ei ole kellään mitään tarkkaa tietoa. Voi olla, että minut on hyljätty auton matkasta johonkin tien puoleen, josta olen sitten jatkanut omille teilleni. Voi myös olla, että olen itse päättänyt lähteä lipettiin joltakin maatalon pihamaalta, jossa on varmasti ollut minun lisäkseni yksi koira jos toinenkin.

Muistan, kuinka löytöhetkelläni ihoni ja turkkini oli todella huonossa kunnossa: Se oli kutiseva, kuiva ja kipeä. Inhosin sitä jatkuvaa epämukavuuden tunnetta! Onnekseni kiltit tarhan työntekijät alkoivat hoitamaan iho-ongelmaani pikimmiten ja kuten kuvista näkyy, on nykyinen ihoni ja turkkini jo todella hyvässä kunnossa.

Olen kerennyt viettää tarhalla jo joitakin kuukausia, joiden aikana olen tullut usealle tarhan työntekijälle melko tutuksi kaveriksi. He kuvailevat minua oikein iloiseksi, ihmisrakkaaksi ja tarkkaavaiseksi nuorukaiseksi, jonka olisi kuulemma korkea aika löytää ihka oma kotinsa.
Ihan tarkkaan en tiedä, mitä tarhan tädit tuolla "omalla kodilla" tarkoittavat, mutta sen nyt mitä olen heidän puheistaan ymmärtänyt, niin se olisi kyllä jotakin aika toooodella siistiä.


Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä. Koirilla on lakisääteinen raivotautirokotus sekä matkaviikolla annettu matolääkitys ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan. Tautitestaukset ja tehosterokotukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti.


Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptiota!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat
1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maanteitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info
If you want to communikate in English, please use this form application for adoption


Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!