Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vila nyk. Lady Beck KOTIUTUNUT

Syntymäaika / ikä arvio: 06.2016
Koko: n. 60 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: nöyrä, leikkisä, rakastava tyttönen

6.1.2020

Miksi ihmeessä meitä saksanpaimenkoiramixejä pidetään ulkona ketjussa tai koirankopissa yksin haukkumassa yöt ja päivät? Omistajamme luulevat olevansa hyviä koiranomistajia. He ovat ylpeitä meistä ja rakastavat meitä. Iso, komea koira. Melkein rotukoira. Haukkuu hyvin ja varmasti pelottaa varkaat pihalta.

Eivätkö he millään ymmärrä mikä on meille kaikkein tärkeintä? Iso piha, pitkä ketju tai lämmin koirankoppi? Ei, arvasit väärin. Me olemme ihmisen koiria. Meidät on luotu olemaan ihmisen kanssa, kävelemään yhdessä lenkeillä, oppimaan tottelevaisuutta. Palvelemaan. Rakastamaan. Ihmisen parhaaksi ystäväksi.

Niinpä tarhani taas huokaisi pitkään ja sanoi, että minun kotini on ainoastaan ja vain Suomessa. Vain Suomessa minulla on mahdollisuus olla ihmisen parast ystävä. Olen nöyrä, leikkisä, rakastava tyttönen.

Minä eksyin viime kesänä toisen saksanpaimenkoiramixin kanssa yhden talon pihalle kerjäämään ruokaa. Omistajani löytyi ja hän haki meidät takaisin ketjuun. Karkasimme taas. Ja taas. Ja taas. Ketju pihan perällä on yksinäinen paikka. Kun olimme taas karkuteillä kukaan omistaja ei enää vastannut puhelimeen. Se oli kaikille helpotus. Ystäväni löysi kodin, nyt olisi minun vuoroni.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote
Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-